Akaryakıt İndirim ve Zam Haberleri!

RFC'de En Çok Kullanılan Yakıt Türü?

• Kullanılan toplam oy
    51
Deli olsa akıllanır ama hala tıkk yok bizde kafa buluyorlar resmen 7 kuruş indirim 4 kuruş bindirim 3 kuruş indirim 11 kuruş bindirim 1 kişide çıkıp ses etmiyor nooluyor diye :goz
Biz ses çıkarıyoruz da ne oluyor ? Millet olmuş kuzu kuzu meeee :)

Biz ses çıkarıyoruz da ne oluyor ? Millet olmuş kuzu kuzu meeee :)

Orasıda öyle..:(

Hayvan_Kucuk_2.jpg

Motorinin litre fiyatı 6 kuruş arttı.(dün/01.02.16)

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benzine de gelir yakında o zaman zam. 4,25 den depolasak mı ki?

Pazar gecesi opette fulledim ben. 65 tl verdim. Yuvarlak hesap.

Motorinde 5 kuruşluk indirim geldi.
8bf6c442ac696870abbc5231a53342f2.jpg

Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere motorinin litresinde ortalama 5 kuruş indirim yaptı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara'da litresi ortalama 3,45 lira olan motorinin yeni fiyatı 3,40 liraya inecek. Motorinin fiyatı İstanbul'da ortalama 3,40 liradan 3,35 liraya, İzmir'de ise ortalama 3,42 liradan 3,37 liraya düşecek. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor. Akaryakıt dağıtım şirketleri Pazartesi motorinin litre fiyatında ortalama 6 kuruş zam yapmıştı.

toptanoyuncak-IMG_0309-oyuncaklar-toptan-.jpg

Petrolün varili an itibarıyla 32-33 dolar civarında. Maliyeti, bize neredeyse 1 lira bile olmayan akaryakıt nasıl oluyor da arabama 4-5 liradan alıyorum anlamış değilim. Yıllardır ekonomi dersi gördüm, ama hayatımda böyle bir ekonomi hesabı görmedim. Ekonomist Doç.Dr. Onur hocama bile bu soruyu sorduğum zaman adam tıkanıp kalıyor hehe Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Benzine 6 Krş İndirim Yapıldı...

Ankara'da litresi ortalama 4,18 liradan satılan benzinin fiyatı 4,12 lira olacak. İstanbul'da 4,14 lira olan benzinin litresi 4,08 liraya, İzmir'de ise 4,16 liradan satılan benzin ortalama 4,10 liraya gerileyecek.
Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.
Geçen hafta Cuma günü de akaryakıt dağıtım şirketleri benzinin litresinde 7 kuruş indirim yapmıştı.

Geri