Akaryakıt İndirim ve Zam Haberleri!

RFC'de En Çok Kullanılan Yakıt Türü?

• Kullanılan toplam oy
    51
peş peşe indirimler geldikçe bir korku sarmadı değil bize kabaran bir şey var gibi sanki bunun altında.

peş peşe indirimler geldikçe bir korku sarmadı değil bize kabaran bir şey var gibi sanki bunun altında.
Korkma 5 leride gördük. Alıştık.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Motorinde 7 kuruşluk indirim(12.02.2016)

Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece(13.02.16) yarısından geçerli olmak üzere motorinin litresinde ortalama 7 kuruş indirim yaptı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara'da litresi ortalama 3,45 lira olan motorinin yeni fiyatı 3,38 liraya düştü. Motorinin fiyatı İstanbul'da ortalama 3,39 liradan 3,32 liraya, İzmir'de ise ortalama 3,42 liradan 3,35 liraya geriledi.
Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.

Totalde 11 kuruş indirim gelen benzine bugün zam geldi :bravo

Motorine dün yapılan 7 kuruşluk zammın ardından bugün de benzine 8 kuruşluk geldi.

Zam sonrasında İstanbul'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4,02 TL’den 4.10 TL’ye Ankara'da 4,06 TL’den 4,14 TL'ye yükseldi.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.

Totalde 11 kuruş indirim gelen benzine bugün zam geldi :bravo

Motorine dün yapılan 7 kuruşluk zammın ardından bugün de benzine 8 kuruşluk geldi.

Zam sonrasında İstanbul'da 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4,02 TL’den 4.10 TL’ye Ankara'da 4,06 TL’den 4,14 TL'ye yükseldi.

Alıştık artık.

bu sabah farkettim bende 4,13 olmuş

Benzinin litre fiyatına 5 kuruş indirim yapıldı!

Bu sabah 100 Liralık almıştım, boşuna indirmişler... :)

Benzinin litre fiyatına 5 kuruş indirim yapıldı!

borsayı geçti bi bakıyorum 4.09 bi bakıyorum 4.13 yarında 4.08 göreceğim demeki batıkalrım birbirini tutmuyor.

borsayı geçti bi bakıyorum 4.09 bi bakıyorum 4.13 yarında 4.08 göreceğim demeki batıkalrım birbirini tutmuyor.
Borsada düşüş oluyor dipleri görüyor bunda oda olmuyor 4.00 ve aşağısını görsek ölmeden iyiydi. :)

Son düzenleme:
Geri