Akaryakıt İndirim ve Zam Haberleri!

RFC'de En Çok Kullanılan Yakıt Türü?

• Kullanılan toplam oy
    51
Ham benzinin varil fiyatı kritik sınır olan 30 USD seviyelerine indiği halde bizde sadece 7 kuruş indirim yapılıyor, tamam vergilerini de alsınlar lakin eskiye orantıyla şuan en fazla 3 lira seviyesine indirmeleri gerekiyor...

Bu petrol, benzin, mazot, lpg konusunda hiçbir zaman mantıklı bir açıklama yapılmamıştır.Petrol düşer bizimkiler Dolar kuru yükseldi derler, Dolar düşer petrolün varil fiyatı arttı derler...Yok kimse izah edemiyor maaselef..Vatandaş anlıyor ama neyse...Anladığım şeyi ifade edeyim: Yarım bardak suya yarım bardak daha su ilave edilirse ne olur?
Vatandaşın cevabı : 1 Bardak su olur.
Devletin söylediği : Alttaki su ıslanır..

Ham benzinin varil fiyatı kritik sınır olan 30 USD seviyelerine indiği halde bizde sadece 7 kuruş indirim yapılıyor, tamam vergilerini de alsınlar lakin eskiye orantıyla şuan en fazla 3 lira seviyesine indirmeleri gerekiyor...

birisi paylaşmıştı. benzin şuan musluktan bedavaya aksa maktu vergiler nedeniyle ödeyeceğin litre fiyatı 2.80 gibi bir şeydi. yazıyı bulursam ekleyeyim.

Benzine yapılan 7 kuruşluk büyük indirimi kaçırmamak için depo olarak kullandığım boş dükkanıma adedi 20 tl den 30 adet varil koydum ve yaklaşık 6000 litre benzin depoladım. Böylece benzinden 420tl kazanacağım diye 180tl varilden zarar ettim. Ama olsun ortalama 111.111km lik yol yapabileceğim buda yine yaklaşık bir hesapla yılda 15bin km yapsam 7.5 sene beni götürür. Tabi bu kadar yakıtı alacağım diye kredi çektim aman Allahım kredinin faizini unuttum :sinirli

Bir an için 7 kuruşluk inidirimi duyunca aklım başımdan gitmiş. Gerçek değildir. :)

Araç sahiplerine bir iyi bir de kötü haber!

Dün motorine gelen indirim sonrası, bugün de benzin fiyatlarında indirim geldi. Otogaza ise zam yapıldı.
Ham petrol fiyatlarında yaşanan düşüş ile dün motorine yapılan indirim sonrası, bugün de benzin fiyatlarına 7 kuruş indirim yapıldı. Otogaz fiyatları ise 3 kuruş zamlandı. Gece yarısından itibaren geçerli olacak indirimle 95 oktan benzinin litre fiyatı, İstanbul’da ortalama 4,28 liradan 4,21 liraya, Ankara’da ortalama 4,31 liradan 4,24 liraya, İzmir’de ise ortalama 4,29 liradan 4,22 liraya düşecek. Otogaz litre fiyatları ise İstanbul’da ortalama 2,36 liradan 2,39 liraya, Ankara’da ortalama 2,42 liradan 2,45 liraya, İzmir’de ise ortalama 2,39 liradan 2,42 liraya yükselecek. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösterebiliyor.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Motorin fiyatlarına bir indirim daha

Petrol fiyatlarındaki düşüş akaryakıt fiyatlarına yansımaya başladı. Motorin fiyatlarında bu hafta ikinci indirim geldi.
Motorinin litre fiyatında 5 kuruş indirim yapıldı. Gece yarısından itibaren geçerli olacak indirimle motorinin litre fiyatı İstanbul'da 3,32 liraya, Ankara'da 3,38 liraya ve İzmir'de de 3,35 liraya inecek. Pazartesi günü de 9 kuruş indirim yapılan motorin fiyatları bu hafta toplam 14 kuruş gerilemiş oldu. Dün gece de benzin fiyatlarında 7 kuruş indirim yapılmıştı.

Mazotun ülkmeizde 2,50 ye benzinin ise 3 liraya gerilemesi mantıklı olacaktır

Gerilemesin, şu fiyatta zamlanmadan dursun ben onada razıyım :)

Motorine zam geldi!
Motorin fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 7 kuruş zam yapıldı.
motorine-zam-geldi-h1453733868-0af407.webp
Akaryakıt dağıtım şirketleri motorinin litresinde ortalama 7 kuruş zam yaptı. Gece yarısından itibaren geçerli olacak motorinin yeni fiyatları; İstanbul 'da, litre fiyatı ortalama 3,28 liradan 3,35 liraya, Ankara 'da ortalama 3,35 liradan 3,42 liraya, İzmir 'de ise ortalama fiyatı 3,32 liradan 3,39 liraya çıkacak.
Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.
Motorin fiyatlarına geçtiğimiz Cuma günü de 4 kuruş zam yapılmıştı.

Deli olsa akıllanır ama hala tıkk yok bizde kafa buluyorlar resmen 7 kuruş indirim 4 kuruş bindirim 3 kuruş indirim 11 kuruş bindirim 1 kişide çıkıp ses etmiyor nooluyor diye :goz

Geri