Acil yardıma ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mandalina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyide bu arabayı suren vatandas ne kadar yakıt aldıgını kac km gittigini bilmiyomu :) aracının ne yaktıgını uc asagı bes yukarı herkes bilir.. atıyorum 100 liraya yakıtmı aldı su kadar km giderim der ama dediği kmyi gittigi halde benzın gostergesınde sıkıntı varsa zaten belli olur.. :) Neyse GEcmis oLsun..

iste sorunda oradan kaynaklanıyor araca son binen baskası benzin koydum dedi ama ne kadar koydu bilmiyorduk aracın ekranında ise 100 km daha gider gösteriyor :)))

dalga konusu olduk cevremizde fakir fukara muhabbeti yapıyorlar en son dayım zekatımı size verecem diyordu :)))

Tmm o zaman RFC YARDIM kampanyasi yapalim size :D

:)) gökhan sendemi kardes :))

cnm netten uzağım kaç gündür, maillere de bakamadım foruma geldim önce, neyse ucuza hallolmuş sevindim, ee cıncık gibi olmuş bak yenilendi desene:) tam satacakken yapsaydı ya o arızayı bak her şerde bir hayır var (bildiğin gibi artık polyanna olduk çıktık)

arkadaslarım vardı aksam onları evlerine bırakmaya gitmisti ben malum cadıdan gidemedim sen dinlen gelme dedi esim iyikide gitmemisim bir saatten fazla o yolda kalsaydım aklım giderdi mezarlıgın arkasında bir yer :))

yaa sorma bu foruma takıldım takılalı araba bir sey olsa hemen diyorum sundandır bundandır esim diyor bu forum seni araba ustası yapacak :)) dalga geciyor benimle ama dogruluk payı azda olsa var :)

benzin detayını yakalaması süper oldu gece gece az gülmedim :)

umarım canım ya birde uzun zaman serviste kalırsa sıkıntı olur bugün ise gidemedim izin almak zorunda kaldım arabayı satmayı ciddi ciddi düsünüyorum annemgelsin bende iizine ayrılmıs olacam ya halledecem bu isi istedigim arac piyasada yok isin kötüsü bir tane bile satan yok :) yine getzin dizel otomotigi

yaa alışsın işte şöyle, arabayı değiştirince ona kalmayacağına da alışsın tabii:) erol ilk zamanlar onu bunu öğreniyorum forumdan diye amaan diyordu, daha sonra ettiğim laflarla şokları yaşayarak alıştı artık :)))

itelemenin üstünden 9 saat gecince denirmi bu yaw :))
vurdurmak degil yaptıgı yol ortasında kalınca arac kenara cekmek icin itelemisler
bizim basımıza normal bisiy gelmez ki hic bir zaman :))

normal şeyler herkesin başına gelebilir, o zaman geriye dönüp gülecek anılar birikmiyor ki:D

BEnmiyim detayı yakalayan :D :soru

:eyv bence çok iyi oldu o benzin-mazot olayı, ileride olası bir facia önlenmiş oldu kıhkıh

iste sorunda oradan kaynaklanıyor araca son binen baskası benzin koydum dedi ama ne kadar koydu bilmiyorduk aracın ekranında ise 100 km daha gider gösteriyor :)))

dalga konusu olduk cevremizde fakir fukara muhabbeti yapıyorlar en son dayım zekatımı size verecem diyordu :)))
hehehehe yazık yakıt parası bulamıyor, mezarlık önünde mahsur kalıyor damat diyehehe

cnm netten uzağım kaç gündür, maillere de bakamadım foruma geldim önce, neyse ucuza hallolmuş sevindim, ee cıncık gibi olmuş bak yenilendi desene:) tam satacakken yapsaydı ya o arızayı bak her şerde bir hayır var (bildiğin gibi artık polyanna olduk çıktık)

yaa alışsın işte şöyle, arabayı değiştirince ona kalmayacağına da alışsın tabii:) erol ilk zamanlar onu bunu öğreniyorum forumdan diye amaan diyordu, daha sonra ettiğim laflarla şokları yaşayarak alıştı artık :)))

normal şeyler herkesin başına gelebilir, o zaman geriye dönüp gülecek anılar birikmiyor ki:D

:eyv bence çok iyi oldu o benzin-mazot olayı, ileride olası bir facia önlenmiş oldu kıhkıh

hehehehe yazık yakıt parası bulamıyor, mezarlık önünde mahsur kalıyor damat diyehehe

yaaa sormayın sabah anlatıyor eşim aynı yerden geçerken iki kere araba kalınca birde tekleme yapmamış benzin bitince titrer ya genelde onu yapmadan duruduğu için eşim o bölgede yatır olabileceğini bile düşünmüş :))) mezarlığın arkasında biryer sokak lambası bile yok orman içi patika yol burası :))

:)) gökhan sendemi kardes :))
Aaa Tabiiki bende ailemizin uyeleri bas tacıdır. Bak sana kampanya baslatacam :D

Evet abla ya kurtardık :)

yaaa sormayın sabah anlatıyor eşim aynı yerden geçerken iki kere araba kalınca birde tekleme yapmamış benzin bitince titrer ya genelde onu yapmadan duruduğu için eşim o bölgede yatır olabileceğini bile düşünmüş :))) mezarlığın arkasında biryer sokak lambası bile yok orman içi patika yol burası :))
yatır matır yok kampanyayı tamamlayınca orda yatır olmadıgını anlarsınız :aytuğ

Aaa Tabiiki bende ailemizin uyeleri bas tacıdır. Bak sana kampanya baslatacam :D

Evet abla ya kurtardık :)

yatır matır yok kampanyayı tamamlayınca orda yatır olmadıgını anlarsınız :aytuğ

sponsorumuz rfc diye yazalım arabanın arkasına tam olsun :):)))))))))))))))

Geçmiş olsun.

Geri