Bence siz o arabaya benzin aldiniz saka bi tarafada gecmis olsun ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enjektörlerden olabilir sorun .
yakıt veya egzosla alakalı bir problem geçmiş olsun.
Benzin yani mazot hehehehehehehebu dediginiz benzinle alakalı degilmi
yakıtsa depoya güvenli benzin yani mazot koymak yeterli degilmi sorunun gitmesi icin
Canavar gibi calisirdi benzin aldaniz.ben olsaydım benzin alma ihtimalim yüksekti ) ama esim kullanıyor aracı
kaç model garantiden yol yardımını çağırın 5 yıl garanti .
Aynı sorun bizim başımızada gelmişti parçanın adını unuttum fakat ingilizcesi Crankshaft Pluse Position Sensor diye geçiyor bir tür krank tur sayısını hesaplayan sensör.
) evet dizel arac mazot aldık ama benim alıskanlıktan dolayı benzin diyorum yani gazada benzin diyorum araclardan ne kadar anladıgım ortaya cıktı
Benzin yani mazot hehehehehehehe
Canavar gibi calisirdi benzin aldaniz.
ilginize cok tesekkür ederim artık yarın tamirciye kaldık iyi geceler
2 saat önce mandalina diyor konuda, korktum bir an olayın sebebi belli, evli -barklı adamın o saatte eşi olmadan yolda işi ne :aytuğ ilahi adalet şaka bir yana geçmiş olsun neyse ki kazasız belasız çekilmiş.
boş veeer, kendi aracını alınca hepsi oturacak yerine bak ben ilk kışa girerken daha klima-kalorifer olayını yeni çözüyorum bir gün dondum hemen öğrendim ama bak senin de buradan aklında kalır dizel araç alırsan, benzin doldurtmazsın
ne yapsın kaliteden ödün veremiyor
umarım az masraf çıkar, geçmiş olsun mandalinam...