motor ariza isigi.... hyundailerde hep yaniyor zaten... gecmis olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun iyi macera olmuş. Akü kutupbaşını söküp biraz bekleyip deneseymiş.
motor ariza isigi.... hyundailerde hep yaniyor zaten... gecmis olsun..
işte bu yuzden dizel sevmiyorum ablacım... enjeksıyon arızalanır dunya masraf pompa bozulur aynısı.. dertsiz basa dert LPG CANDIR Sızdırmazlık kontrollerini duzenli yap bakımları eksık etme yapıstır.. insALLAH fazla masraf cıkmaz.. Bide otomatık vıtesmıs ALLAH baska dert vermesin.
Geçmiş olsun,umarım fazla pahalıya patlamaz bu arıza...
BEnde 2.0 Motor Var... Guc kaybı denen seyle hic alakam olmadı LPGde bile yuzde 50 Rampalarda bile hızlanma devam ediyor Vites yukseltiyorm.. kucuk motorlar icin problem yasatır cekiş icin ama Buyuk motor bakımlıysa LPG sorun cıkartmaz..
iyide bu arabayı suren vatandas ne kadar yakıt aldıgını kac km gittigini bilmiyomu aracının ne yaktıgını uc asagı bes yukarı herkes bilir.. atıyorum 100 liraya yakıtmı aldı su kadar km giderim der ama dediği kmyi gittigi halde benzın gostergesınde sıkıntı varsa zaten belli olur.. Neyse GEcmis oLsun..evet ussta sonunda gelmis her yerine baktı birsey anlayamadım bir alet getireyimde onunla bakayım diyip gitmis aleti alıp gelmis arka koltugu cıkarmıslar depoyu cıkarmıslar hep sökmüsler ve sonuc olarak aracın sorunu benzini bitmis )) samandra mı ne göstergesi iste yukarda kalmıs var gibi görünüyor benzinde bitince hava yapmıs depo artı pisligini filanda temizlemis 110 tl ödedik arac simdi cıncık gibi hepinize yardımlarınız ve dilekleriniz icin tesekkür ederiz