ACİL YARDIM egzos emilsiyon hatası/esp hatası/kalkış destek hatası ve dahası!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yacun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi babam ilgilendi hemen başka bir clio4 sahibi gelmiş yanına bende de oldu o hata raporlarını temizlemek için aracı hep açıp kapattığın kart değil diğeriyle kilitle aç siliniyor demiş:D bu servisinkinden de saçma bir açıklama... Aslında doğru olan bir yanıda var o gün benzin aldıktan sonra ibre hiç oynamadı yerinden yani benzini görmedi araç.. belkide haklılık payı olabilir ama çok saçma düşünsene uzun yol yolculuğu yapıyorsun yolun ortasında benzin alırken böle bişey oluyor geri kalan yolu 40km/h ilemi gidicez tamamen saçmalık...

yalın benzin alırken kartı aracın üzerinde bırakma , eğer bırakırsan ibre kalkmıyor. daha sonra kartı çıkarıp tekrar benzin alırsan düzeliyor. fakat bu emilsiyon uyarısı falan kesinlikle aldğın yakıt kalitesiyle alakalı

inşallah yakıt alma sırasında kartı çıkarmamakla ilgilidir ve tekrarı yaşanmaz...

yakıt alma prosedürüne dikkat edilmedi diyelim. olması gereken sadece yakıt ibresinin doğruyu göstermemesi olmalı. niye esp, emisyon,...vs farklı sistem uyarıları veriyor. aracı yöneten bilgisayar yazılımı bu kadar iç içe olmamalı, arıza uyarısını gerçek neden oluştuğunda ve doğru zamanda vermeli

dostum senin moralini bozmak istemem ama arabayı satarken adam ekspertize götürdüğünde hep bu kayıtlar çıkacak alacak kişi biraz akıllı ise kıllanır. geçmiş olsun.
Ekspertizde çıkmasın diye sorunlarla araca binilecek hali yok hocam, clio4 lerin çoğunda bu sıkıntılar var inanın ben bu arkadaş dan daha fazla gittim servise, rüzgar sesi, viraj demir lastiği, direksiyon kutusu, firenlerin durduk yere şişmesi daha neler neler anlatmakla bitmez küçük ama mide bulandıran şeyler, hatta ben ön göğüs kapağını bile çizik var diye garantiden değiştirttim, şu anda ses çıkmıyor ama (nazar değmesin), çıkacak bu araçlarda daha neler neler görecez. Bu aracı alacak insanlarda forumlardan felan araştırıyodur heralde bu sorunlar clio4'ün kronik sorunları birçok kişide aynı sorunlar, tutupta en az servise gidenini alıyım demez heralde. Sorun Renault servislerinin bu sorunlar karşısındaki acizliği. Servis kayıtlarını açıp baksınlar defalarca gitmemize rağmen hala daha birçok sorunu çözemediler. Dördüncü clio her defasında bu son diyodum ama, Renault clio4 ile son noktayı koydu helal olsun. Dostum geçmiş olsun, ya aracı satacaksın yada fazla takmayacaksın gittiği yere kadar yapacak bir şey yok.

Ekspertizde çıkmasın diye sorunlarla araca binilecek hali yok hocam, clio4 lerin çoğunda bu sıkıntılar var inanın ben bu arkadaş dan daha fazla gittim servise, rüzgar sesi, viraj demir lastiği, direksiyon kutusu, firenlerin durduk yere şişmesi daha neler neler anlatmakla bitmez küçük ama mide bulandıran şeyler, hatta ben ön göğüs kapağını bile çizik var diye garantiden değiştirttim, şu anda ses çıkmıyor ama (nazar değmesin), çıkacak bu araçlarda daha neler neler görecez. Bu aracı alacak insanlarda forumlardan felan araştırıyodur heralde bu sorunlar clio4'ün kronik sorunları birçok kişide aynı sorunlar, tutupta en az servise gidenini alıyım demez heralde. Sorun Renault servislerinin bu sorunlar karşısındaki acizliği. Servis kayıtlarını açıp baksınlar defalarca gitmemize rağmen hala daha birçok sorunu çözemediler. Dördüncü clio her defasında bu son diyodum ama, Renault clio4 ile son noktayı koydu helal olsun. Dostum geçmiş olsun, ya aracı satacaksın yada fazla takmayacaksın gittiği yere kadar yapacak bir şey yok.

aynen abi %100 haklısın açıkcası bu aracı almadan ya 2. el 50.000km üzeri laguna yada sıfır clio4 alacaktım sonra düşündüm sıfır olsun sanayiye yolum düşmez dedim yanılmışım...Pederin araba ben bu clioyu alldıktan sonra 1 kez ana bakım gördü yeni 75.000km oldu yine ana bakıma gidecek ne ön düzenden ses gelir ne çatlar patlar ne rüzgar sesi nede sorun sıkıntı... Benim 3. renault arabam evimizin belki 20. ama kendi adıma son olacak captura niyetlenmiştim direk çıktı kafamdan artık... Belki benim aracımda çok sorun çıktı bende titiz bir adamım ama başkasınınkindeki sorunsuzluk beni bağlamaz arabama bakarım...

Geri