Büyük geçmiş olsun, sıfır araç böyleyse gerçekten ben aracımdan memnunum. Biraz şans biraz talilhsizlik her markanın yeni modelinde böyle sorunlar olabiliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi buda olabilir çünkü yeni yakıt aldım hemen 5-10 km sonra oldu:S shell 95 oktan yaparmı ya??Aldigin yakitla alakali olabilir yalın , enjektorlere pis yakit geldiyse arac kendini koruma amacli arizaya gecirmis olabilirmi ,?
teşekkürler abi aman sizinkilerde olması zaman kaybı sadece can sıkıcı bişey araçlar zor alınıyor böyle olaylarda insanı etkiliyor..Büyük geçmiş olsun, sıfır araç böyleyse gerçekten ben aracımdan memnunum. Biraz şans biraz talilhsizlik her markanın yeni modelinde böyle sorunlar olabiliyor.
abi buda olabilir çünkü yeni yakıt aldım hemen 5-10 km sonra oldu:S shell 95 oktan yaparmı ya??
Bende Clio II var 2005 model aynısı bende de olmıştu, sorunu araştırırken gaz potansiyometresi gibi garip parça değişmesi gerekli dediler. Fiyatı ise 4 sene evvel 650TL civarında idi üstelik. Renault servisinden ayrılan ve kendi işini sanayide yapan bir usta ile tanıştım kendisi bir plastik cırt kelepçe ile bu sorunu kökünden çözdü.Bugün kırmızı ışıktan kalkarken normal bir kalkışta araç bir anda güçten düştü ve egzos emilsiyon hatası, esp hatası, kalkış destek hatası ve aklıma gelmeyen birkaç hata daha verdi servis ışığıda yandı... İşin kötüsü araç 2000d/dk yi geçmiyor yani 40km/h nin üstüne çıkmıyor sizce ne olmuş olabilir? Bu araçlar ciddi pişmanlıkmı?aracı kapatıp bekletip tekrar çalıştırdım ama hata geçmedi