1.2 TCE motor sanırım . Bence yazılımsal bişeydir . Gece akünün kutup başını sökün sabah takın ve gözlemleyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi şimdiye kadar ki olaylar;
1- rüzgar sesi (3kez gittim geldim)
2-direksiyon kutusu sorunu (4kere gittim geldim)
3-ön viraj askı rotu değişimi (2 kez gittim geldim)
4-periyodik bakım (2kez gittim geldim (Sesi kesemediler diye))
5-bilgisayarda çıkan değişmesi gereken krom çıtalar ve yazılar (1kere gittim geldim)
6-yeni sorun kaç kerede çözüleceği veya ne olduğu belli değil...
kim olsa usanır sıfır aldık abi haksızmıyım? biz belki 20 adet renault araba eskittik hala babam laguna piyasadan kalktı başka araba almak istemiyor yenisi yok diye ama hakketen yordu...
Kusura bakmayın abiler arkadaşlar bilgisayarımdaki arıza nedeniyle geç yazdım ancak; serviste 30 dk kalan aracımın bilgisayarına bağlanarak hata raporlarını sildiler ve açıklama şu: aracı durdurup stop ettirdikten sonra kartı çektiğinizden yaklaşık 20sn süre sonra çıt diye ses gelip tüm elektronik sistemin kapanmasını bekleyin aksi taktirde sorunu tekrarlayacaktır. hatta inin kilitleyip tekrar açın... Bana çok saçma geldi... sıfırlamadan sonra şükür sorun ortadan kalktı ancak tekrarlama olasılığı hakkında şüphelerim devam ediyor...