- Konuyu Başlatan
Arkaya yolcu almak o kadarda korkutucu değil aslında Siz yola çıktığınız an zaten sağ sol aynalar yeterli olacaktır ama siz illaki yukarı aynaya durmadan bakarsanız dikkatiniz dağılır
bknz: Kuzenle dolaşırken beni gaza getirdi bende onu geçtim baya hızlandım falan ilerde aynaya baktım uzun süre derin bir çukura girdim pata kute derken çıktı. Baktım lastiklere bir şey olmamıştı devam ettim
Belki de boşuna endişe ediyorum, değil mi? Aslında tek tecrübem opel ve renault'ta test sürüşü yaparken, firma görevlilerinin arkada oturmasıydı. Erkek arkadaşım yanımda oturduğu için, arkada böyle hayatımda ilk defa gördüğüm bir tip, zaten 6 ay önceki derslerden sonra ilk defa direksiyona geçmişim. Garip gelmişti epeyce, belki tanıdıklarla öyle olmaz Ama arkada insan olursa onların kafasından ben arkayı nasıl rahat göreceğim diye de düşünüyor insan, e tabii çok saçma o zaman arka koltuklar niye var, değil mi? Ben sağı biraz ihmal ettiğimi fark ettim bugün, o da yine hoca oturunca o bakar mantığı ya da mantıksızlığı :aytuğ
Hayırlı Olsun, Zamanla Alışırsınız Aracı Tanıdıktan Sonra Herşey Daha Güzel Olur, Tabi Aracında Sizi Tanıması Lazım
Çok doğru, en önemli nokta araçla birbirimize alışmamız İnsan birkaç günde bile farkları görüyor, park ederken, dar yerlerden geçerken. Ah bir de çift yön, yanlar park edilmiş dar yollarda sanki karşıdan gelene sürtecek gibi hissetme olayını aşsam, sanırım o da zamanla olacak