Ah inşallah Biraz huy olarak ya hep, ya hiççi olunca insan fazla didikliyor, ama trafik olayı da didiklenmeyecek gibi değil, değil mi?
Çocuklar ve hayvanlar özellikle boyut itibariyle çok dikkat istiyor, aynalar, kafa, göz hep kolaçan etmeli etrafı. Geçen hafta hızlanıp hızlanıp ani fren denemeleri yapmıştım, allah korusun gerekirse bocalamayayım diye, en azından nasıl fren yapınca nasıl tepki verecek araç biliyorum artık. İçimiz dışımıza çıkmıştı biraz üst üste yapınca ama olacak o kadar
Ben Allah'ıma şükrediyorum aslında o kadın geldi bana yandan vurdu diye. Olayı pek hatırlamıyorum kaza anını ilerde ne vardı ben neden hızlanmıştım falan diye. O an bir şeyler ağır çekim ve siyah beyaz olmuştu bir çok şey yaptım falan ama yine kaza yaptım. Kendime geldikten sonra yolun ileriine baktığımda sokakta dünya çocuk vardı ya onlara vursaydım. Aman Allah korusun düşüncesi bile kötü. Ya ben kediyi ezmemek için kaldırıma pata küte çıkıp tamponun altında bir çizik oluştu ufaktan birinin canına zarar veremem yaşayamam Böyle düşününce de araba süresim gelimyor