Acarputer tasarımı dijital devir ve hararet göstergesi

Mükemmel olmuş hocam helal olsun ;) Bu aparat garantiyi devre dışı bırakıyor mu ?Sadece twingolara mı uygulanabiliyor?

şu araralar yoğun olarak twingolara takıyorum.

ürünü geliştirdiğim kendi aracım ise 2001 kangoo 1.4 8v 75bg

dolayısı ile enjektörlü ve hız sensörü bulunan araçlara uygundur. (dizellere uygun değildir)

araç garantisi devam ediyorsa ilave bir ekipman takılması garanti şartlarını değiştirebilir. bu konuda detaylı bir fikrim yok.

Hocam merhaba, 2000 model Megane I SW, 1.6 RTE ye uygun mu bu cihazlar? Hangi fonksiyonları gösterecek, ayrıca kare ya da dikdirtgen bir kasaya monte edemez misiniz? Teşekkürler...

valla süper helalinden kocaman bir tebrik :eyv yanımda olsan alnından öperdim o derece beğendim yani :)

Devir bilgisini nereden alıyor cihaz?

Yüksek gerilim?
Alternatör?
Volanın ordaki manyetşk kaptör dediğimiz sensörün kare dalgalarını işleyerek kendi mi?

Birde ibreli olan model sizin tasarımınız sanırım?

öncelikle ilgi ve övgüleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

halen üretip istekli arkadaşlara sunduğum 2 farklı ürünüm var.

1- ACARTACHO
devir, 3 adet ısı ve akü voltaj bilgisi gösterir

2-TWIPUTER
Hız,devir,anlık tüketim, ortalama tüketim, ortalama hız, max hız, seyahat süresi, seyahat mesafesi,3 adet ısı, akü volyajı, 0-100
hızlanma ölçümü bilgilerini gösteirr.

her iki ürünü de isimleri ile youtube tan arama yapıp videolarına ulaşabilirsiniz.

cihaz devir sinyalini enjektörlü araçlar için herhangi bir enjektör kablosuna bağlantı yapılarak elde eder.

twiputer cihazı için ayrıca aracın hız sensörüne de bağlantı yapılması gerekir.

halen dünya çapında 6 ülkede 70 civarında araçta ürünlerim kullanılmaktadır.

her iki cihazda yuvarlak gövde tasarımına sahiptir. ve ön cama tutturulan kaliteli bir vantuza sahiptir.

selamlar arkadaşlar
sizlere kendi tasarımım araç içi devir ve ısı göstergemin fotosunu ve videolarını paylaşıyorum.

476d1295004977-acarputer-tasarimi-dijital-devir-ve-hararet-gostergesi-ali_rpm.jpg

477d1295004984-acarputer-tasarimi-dijital-devir-ve-hararet-gostergesi-20112010439.jpg

videolar altttaki linkte
acarcim: Onun videoları, favorileri ve daha fazlası Dailymotion'da
Bunun R5 olanı var mı? Ayrıca değerler net ve sağlık lı mı? Fiyat ne kadar?

Görkem sana pm attım.

Telefon numaranızı alabilirmiyim? Sanırım telefonla görüşmek daha sağlıklı olacak....

Kaç devire kadar gösteriyor? Megane Coupe f7r a göre düzenleyebilirseniz hemen 1 tane almak istiyorum :eyv

Geri