Lütfen yavaş gidiniz trafik işaret ve işaretçilerine uyunuz... Bu tanidik geldi mi kankasercan sosyal mesaj vermeye bayılır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lütfen yavaş gidiniz trafik işaret ve işaretçilerine uyunuz... Bu tanidik geldi mi kankasercan sosyal mesaj vermeye bayılır...
knka megane station wagon tanıdık gelio mu sana:)Lütfen yavaş gidiniz trafik işaret ve işaretçilerine uyunuz... Bu tanidik geldi mi kanka
tşk ederim kardeşimm..aracı eylülün ilk haftası aldım zaten o hafta sanayide gecti sonraki hafta kıbrısa geldim...daha onceki arabam 28 au 123 dü gri megan..ordan bilirsin belki...gerçekden 10 numara ama ben bu arabayı niye göremedim giresunda merkezdemisinz ?
yılbasından sonra gelıcem sanırım o zamana bıseyler ayarlarız..tmm onu biliorum kıbrısdan geldiğinde ozaman herkese uygun bi vakitde toplanmak lazım giresunda bakıorumda güzel bi buluşma yapıcak kadar renaultumuz var ve hepside şahane haksızmıyım
ah10 gercekten 10 numara