28 AH 010 Sedan RS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmcel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tsk ederim kardeşim..ben arabayı bozmadan bişeyler yapmaya calıstım..yanı aracta tampon boyalı bırtek onun dısında nokta boya yok...walla benımkı onden darbe yesede kaskoda 2500 tl odemesı var sadece tamponun.:)) yaylara gelınce fk yurtdısından geldı 6,5cm..jant lastık 2000 tl...bende 2006 senesınde ılk privilege meganı bayıden aldııgımda babam fılm bıle cektırtmemıstı bu 3, megan oldugu ıcın artık karısmıor:)) sende suyuna gıtt;)

sorma yav benim pederde cam filmine xenona çakara led e ve diger krom ıvır zıvırlara önce karşı cıktı ondan sonra benden daha meraklı oldu :D çakarı kendi yakıyor otobanda :D abicim helal olsun ama yav 2500 tl vermissin tampona ben hayatta veremem o kadar para 250 tl lik fiber yeter bana :D sen bayagı harcamıssın bu arabaya belli maasallah helal olsun by megane halt etmiş yanında :)

knkaaa benım yuzum herzaman guler bılırsın..bısey yaparsam en ıyısını yapmazsam hıcbıse yapmam...sen boyle olan cok olaya sahıtsın bırebır..gtı avladımız zamanları unuttun mu:D
Kanka senin gti'ci otomatik coupe almiş daha sinifinda bile değil:)

sorma yav benim pederde cam filmine xenona çakara led e ve diger krom ıvır zıvırlara önce karşı cıktı ondan sonra benden daha meraklı oldu :D çakarı kendi yakıyor otobanda :D abicim helal olsun ama yav 2500 tl vermissin tampona ben hayatta veremem o kadar para 250 tl lik fiber yeter bana :D sen bayagı harcamıssın bu arabaya belli maasallah helal olsun by megane halt etmiş yanında :)
kardesım yıne cok tsk edıyorum sana ama..by megane da kendı kategorisinde guzel bi arac onun ıcın kıyaslamaya gerek yok..once emege saygı;)

Kanka senin gti'ci otomatik coupe almiş daha sinifinda bile değil:)
onun 190 la yedıgı makastan sonra 3 tekerli bisikletler varya kreşlerde falan oluyo ondan kullanması lazım yere duz basması ıcın:))

kardesım yıne cok tsk edıyorum sana ama..by megane da kendı kategorisinde guzel bi arac onun ıcın kıyaslamaya gerek yok..once emege saygı;)

By megane devri bitti aga o araba kırmızıyken idoldü beyaz oldu çakmaları çıktı piyasaya bitti devri :) :D simdi sıra AH megane da :D

onun 190 la yedıgı makastan sonra 3 tekerli bisikletler varya kreşlerde falan oluyo ondan kullanması lazım yere duz basması ıcın:))
Neyse kanki sürat felakettir;)

sercan sosyal mesaj vermeye bayılır... :D

biz artık caddeci olduk otobanda bezimiz yok:))

Geri