28 AH 010 Sedan RS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmcel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tskler arkadaslar

maşallah emek harcanmıs güzel araç

Maaşallah emek çok güzel yapılmış.Kazasız belasız sürüşler

walla elimizden geleni yaptık..bu aracı aldıgımda üzerinde hicbirşey yoktu..3 gün giresun sanayisi elektirikcisi aksesuarcısı camcısı kaportacısı mekanikcisi hepbirlikte calıstı ve sonuc olarak boyle bırsey cıkardık..sımdı kıbrıstayım burda işcilik cok pahalı ve hersey kısıtlı...haftaya arabanın dısındakı bronz goruntuyu bronz carbonla besliyorum:)) artık giresuna dondugumde de arka tamponu rs e cevırdıkten sonra dısında bir eksik kalmicanı düşünüyorum..diğer arabada hsk blow off vardı..ama bu arabaya takmicam..cnku kaputun altı zamanla yag golune donuyo...ısteyen olursada satabılırım tüm baglantı aparatları ve selenoidiyle birlikte:))

araba harika bişey yav bi megane 2 ci olarak cok begendim. bende yapacakmıyım acaba boyle rs tampon felan :( rs tampon tam faz 2 megane 2 lere gore yapılmıs. araç cok hos duruyor rs tampon + jant + yay arabayı inanılmaz degiştirmiş (cam filmi,xenon,nikelaj gibi ıvır zıvırları saymıyorum :D ) bu arada mustafa abi çakarlı megane'ları sevmez kendimden biliyorum :D fazla çakarlardan bahsetme :D allah kaza bela vermesin.

araba harika bişey yav bi megane 2 ci olarak cok begendim. bende yapacakmıyım acaba boyle rs tampon felan :( rs tampon tam faz 2 megane 2 lere gore yapılmıs. araç cok hos duruyor rs tampon + jant + yay arabayı inanılmaz degiştirmiş (cam filmi,xenon,nikelaj gibi ıvır zıvırları saymıyorum :D ) bu arada mustafa abi çakarlı megane'ları sevmez kendimden biliyorum :D fazla çakarlardan bahsetme :D allah kaza bela vermesin.

walla hepsı kolaydaaa rs tamponn en zoru..orjinal bulcam die 3 sene aradım durdum:))

walla hepsı kolaydaaa rs tamponn en zoru..orjinal bulcam die 3 sene aradım durdum:))

abicim kim bilir ne kadar vermisindir o orjinal plastige ben taksam bile rs tampon fiberden yaptırırım 250 tl ye :D önden darbe yerse kırılsada koymaz be abi fiber nasılsa tekrar kolayca tamir edilir :) aslında yapılmıcak sey degil rs tampon + jant + yay bana montaj ve tampon boya dahil 1500 tl ye maal olur :) ama işte peder bu esnada devreye girdigi için simdilik yaptırtmaz bana kavga yaparız :D ama araç hakikatten süper ya valla tam hayalimdeki megane 2 :eyv BY megane halt etmiş seninkinin yanında :eyv

abicim kim bilir ne kadar vermisindir o orjinal plastige ben taksam bile rs tampon fiberden yaptırırım 250 tl ye :D önden darbe yerse kırılsada koymaz be abi fiber nasılsa tekrar kolayca tamir edilir :) aslında yapılmıcak sey degil rs tampon + jant + yay bana montaj ve tampon boya dahil 1500 tl ye maal olur :) ama işte peder bu esnada devreye girdigi için simdilik yaptırtmaz bana kavga yaparız :D ama araç hakikatten süper ya valla tam hayalimdeki megane 2 :eyv BY megane halt etmiş seninkinin yanında :eyv
tsk ederim kardeşim..ben arabayı bozmadan bişeyler yapmaya calıstım..yanı aracta tampon boyalı bırtek onun dısında nokta boya yok...walla benımkı onden darbe yesede kaskoda 2500 tl odemesı var sadece tamponun.:)) yaylara gelınce fk yurtdısından geldı 6,5cm..jant lastık 2000 tl...bende 2006 senesınde ılk privilege meganı bayıden aldııgımda babam fılm bıle cektırtmemıstı bu 3, megan oldugu ıcın artık karısmıor:)) sende suyuna gıtt;)

Ahmet BY megane'da halt etti şuan senin gülen yüzünü görmek isterdim

Ahmet BY megane'da halt etti şuan senin gülen yüzünü görmek isterdim
knkaaa benım yuzum herzaman guler bılırsın..bısey yaparsam en ıyısını yapmazsam hıcbıse yapmam...sen boyle olan cok olaya sahıtsın bırebır..gtı avladımız zamanları unuttun mu:D

Geri