- Konuyu Başlatan
Kimse moralini bozmasın. Çarşamba gününden sonra havalar düzelicek inşallah
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağlık olsun. Ne demek tabiki de ayırırız Feribot'tan İstanbul kaç saat sürüyor bence 5'ten daha erken gelirsin?üzücü bi durum oldu iş yerinde bazı durumlar oldu onun için bende engeç 5 gibi aranızda olucam 13:30 feribotuna binmek zorunda kalıyorum ama deniz beni yemek litesinden silme sen mangaldan ayır bişeyler ben yerim aç gelcem
Yenikapı'dan 107 KM. Tahmini 1 buçuk saat sürer. Herşeye rahmen geliyorsun o bize yeter3 te yenikapıda olucam ordan piknik alanına kaç saat sürer acaba 2 saat diye hesapladım kafamdan ama...
abi öyle daha uzun olmazmı avrupa yakasına geçmek daha uzatır diye düşündümpendik veya topçulardan gel yenikapıdan çok zaman kaybedersin.
sözümüz söz orda kaça kadar durulcak Deniz tahminen?Yenikapı'dan 107 KM. Tahmini 1 buçuk saat sürer. Herşeye rahmen geliyorsun o bize yeter
Ben 12'den 6-7'ye kadar durulması taraftarıyım. O günkü görüşlere bağlı tabi kimseyi zorlayamayız işi olan ayrılacaktır ama vaktin varsa o gün sen ne dersen o Çorlu ekibi olarak o gün tek işimiz RFC ailesiyle olmak olacaksözümüz söz orda kaça kadar durulcak Deniz tahminen?