22 Nisan Pazar - Çorlu Buluşması (piknik organizasyonu)

Kimse moralini bozmasın. Çarşamba gününden sonra havalar düzelicek inşallah :)

7077760833_0d175e5184_z.jpg

Son düzenleme:
üzücü bi durum oldu iş yerinde bazı durumlar oldu onun için bende engeç 5 gibi aranızda olucam 13:30 feribotuna binmek zorunda kalıyorum :( ama deniz beni yemek litesinden silme sen mangaldan ayır bişeyler ben yerim aç gelcem :D

üzücü bi durum oldu iş yerinde bazı durumlar oldu onun için bende engeç 5 gibi aranızda olucam 13:30 feribotuna binmek zorunda kalıyorum :( ama deniz beni yemek litesinden silme sen mangaldan ayır bişeyler ben yerim aç gelcem :D
Sağlık olsun. Ne demek tabiki de ayırırız :) Feribot'tan İstanbul kaç saat sürüyor bence 5'ten daha erken gelirsin?

3 te yenikapıda olucam ordan piknik alanına kaç saat sürer acaba 2 saat diye hesapladım kafamdan ama...

pendik veya topçulardan gel yenikapıdan çok zaman kaybedersin.

3 te yenikapıda olucam ordan piknik alanına kaç saat sürer acaba 2 saat diye hesapladım kafamdan ama...
Yenikapı'dan 107 KM. Tahmini 1 buçuk saat sürer. Herşeye rahmen geliyorsun o bize yeter :bravo

Son düzenleme:
eğer yol kapalı olmazsa en az 30 dakika kazanırsın bence amayinede sen bilirsin , yoların tıkalı olduğunu düğşünürsen yenikapı mantıklı.

sözümüz söz orda kaça kadar durulcak Deniz tahminen?
Ben 12'den 6-7'ye kadar durulması taraftarıyım. O günkü görüşlere bağlı tabi kimseyi zorlayamayız işi olan ayrılacaktır ama vaktin varsa o gün sen ne dersen o Çorlu ekibi olarak o gün tek işimiz RFC ailesiyle olmak olacak :)

Geri