- Konuyu Başlatan
Tamamdır abi mesajı aldımCenkeri tam ortaya sabit koyarsanız yükün çoğunu çekme ihtimali yüksek o zaman gelme ihtimalimde yükselir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamdır abi mesajı aldımCenkeri tam ortaya sabit koyarsanız yükün çoğunu çekme ihtimali yüksek o zaman gelme ihtimalimde yükselir...
Beni Neden Karıştırıyorsun heheyastık Cenker dimi abi
Sen Yeterki Gel AbiCenkeri tam ortaya sabit koyarsanız yükün çoğunu çekme ihtimali yüksek o zaman gelme ihtimalimde yükselir...
sensiz olmaz reyiz qwBeni Neden Karıştırıyorsun hehe
sensiz olmaz reyiz qw
Mustafa abi saat 9 da benim yalova-yenikapı feribotu hareket edecek muhtemelen 10:30 - 10:45 araso yeni kapıda olacağım nasıl yapayım direkt çorluyamı geçeyim?Saat 10.30 da Yenibosna Koçtaş otoparkından hareket ederiz...
Cengo, Sütlüceyi unutmadık..- Uzun Eşşek Spec
10.30 da Koçtaş'tan hareket etsek 10.45 gibi Mahmutbey gişelerinde oluruz,sende biraz sıkıştırsan yolda bizim konvoyu yakalarsın kardeşim...Mustafa abi saat 9 da benim yalova-yenikapı feribotu hareket edecek muhtemelen 10:30 - 10:45 araso yeni kapıda olacağım nasıl yapayım direkt çorluyamı geçeyim?