22 Nisan Pazar - Çorlu Buluşması (piknik organizasyonu)

öyle bi düşünce yok tabi gönül isterki mazot 2 tl olsun istanbuldan kars a her yerde buluşma yapalım ama çorlu işi maddi yönden zorlicak gibi görünüyor beni o bakımdan söyledim :D

Çorlu İstanbul'a en yakın yer :) trakyadan katılacak olanlar içinde en merkezi şehir. Sizinde bildiğiniz gibi buluşmaların çoğu İstanbul'da yapılıyor. Çünkü: aktif üye sayımız o bölgede daha fazla. Yanlış hatırlamıyorsam bu trakyada yapılacak olan 3. buluşma olucak. 1 kere Çorlu'da yapıldı ve 1 kezde Tekirdağ'da yapıldı. Trakya bölgesini temsil eden üyeler olarak ve ben tekirdağ il temsilcisi olarak bu tarz etkinlikleri her sene organize etmeyi düşünüyorum. İstanbul'da yapılan buluşmalara nasıl her yerden katılım oluyorsa Çorlu'da bu sıradan buluşmalardan bunlardan biri. Katılım ne olursa olsun amaç sizleri en iyi şekilde ağırlamak, eğlenmek ve güzel sohbetler etmek. Umarım yanlış anlamadım Çorlu'da toplanmayalım diye bir düşünce yoktur :)
Eyvallah Deniz, bu mesajın üstüne trakya ekibinin bizden fazla olması lazım ona göre yoksa mangal paralarını sen ödersin...:aytuğ

Eyvallah Deniz, bu mesajın üstüne trakya ekibinin bizden fazla olması lazım ona göre yoksa mangal paralarını sen ödersin...:aytuğ

bide o var dimi :D ortalama kaç tl tutar bi hesap kitap yapmak lazım şimdiden :D

öyle bi düşünce yok tabi gönül isterki mazot 2 tl olsun istanbuldan kars a her yerde buluşma yapalım ama çorlu işi maddi yönden zorlicak gibi görünüyor beni o bakımdan söyledim :D
Anlıyorum. Keşke öyle olsa Ozan :) bizimde dileğimiz her yeri gezmek, tüm buluşmalara katılmak ama şartlar el vermiyor. Bu yüzden senede 1 kez düzenliyoruz. İstanbul gibi 3 ayda 1 buluşma düzenlenmiyor Trakyada malesef.
Geçen seneye göre ekipte artış var abi inşallah bu buluşmadan sonrada artıcak. Ben bu foruma katıldığımda Çorlu'dan kimse yoktu forumda. Şuan trakya bölgesinde 15'in üzerinde üyemiz var. Buluşmalarla gücümüzü ve sayımızı arttırıcaz inşallah :)

bide o var dimi :D ortalama kaç tl tutar bi hesap kitap yapmak lazım şimdiden :D
Google Maps yol tarifi alıp hesaplayabilirsin :)

Son düzenleme:
daha önce geldim ya kardeşim yol masrafını uyanıyorum az çok diğer masrafları sordum :)
kesin olmamakla birlikte yarın açıklayacağım 15 TL'de yiyecek-içecek masrafı olucak kişi başı.

Geçen seneye göre ekipte artış var abi inşallah bu buluşmadan sonrada artıcak. Ben bu foruma katıldığımda Çorlu'dan kimse yoktu forumda. Şuan trakya bölgesinde 15'in üzerinde üyemiz var. Buluşmalarla gücümüzü ve sayımızı arttırıcaz inşallah :)
Deniz üye tanıtımlarında çok Tekirdağ ve çorlulu var onlara bi bak istersen...

Geri