22 Nisan Pazar - Çorlu Buluşması (piknik organizasyonu)

Listeye adını ekliyorum Galip şimdiden katılacağın için teşekkür ederim. Güzel bir gün olucak inşallah :) bu arada son cümleni anlayamadım :)

inş abi ama sucuk alalım kesın :) bu kim buu :slc yarım saat oldu gülüyorm ya:D

inş abi ama sucuk alalım kesın :) bu kim buu :slc yarım saat oldu gülüyorm ya:D
Anladım demek istediğini forumda arama yaparsan bulursun :D menüyü 1-2 güne duyuracağız. Köfte ve sucuk kesin olucak :)

Son düzenleme:
abi şimdi ben biliyorum onu ama o zıplasın bekliyorum :slc

aslında herşey iyi güzelde çorlu anadoludan gelmek isteyenler için çok uzak bence mekan değiştirilmeli o zaman daha çok katılım sağlarız ki yanlış anlamayın ama çorluda bizi büyük bi grup karşılıyo olsa eyvallah geçen geldiğimizdede anadolu yakasından gelenler daha kalabalıktı nerdeyse :)

aslında herşey iyi güzelde çorlu anadoludan gelmek isteyenler için çok uzak bence mekan değiştirilmeli o zaman daha çok katılım sağlarız ki yanlış anlamayın ama çorluda bizi büyük bi grup karşılıyo olsa eyvallah geçen geldiğimizdede anadolu yakasından gelenler daha kalabalıktı nerdeyse :)

nasıl yapalım matepede falan olsunmu iyimidir hehe hehe

Çorlu İstanbul'a en yakın yer :) trakyadan katılacak olanlar içinde en merkezi şehir. Sizinde bildiğiniz gibi buluşmaların çoğu İstanbul'da yapılıyor. Çünkü: aktif üye sayımız o bölgede daha fazla. Yanlış hatırlamıyorsam bu trakyada yapılacak olan 3. buluşma olucak. 1 kere Çorlu'da yapıldı ve 1 kezde Tekirdağ'da yapıldı. Trakya bölgesini temsil eden üyeler olarak ve ben tekirdağ il temsilcisi olarak bu tarz etkinlikleri her sene organize etmeyi düşünüyorum. İstanbul'da yapılan buluşmalara nasıl her yerden katılım oluyorsa Çorlu'da bu sıradan buluşmalardan biri. Katılım ne olursa olsun amaç sizleri en iyi şekilde ağırlamak, eğlenmek ve güzel sohbetler etmek. Umarım yanlış anlamadım Çorlu'da toplanmayalım diye bir düşünce yoktur :)

Son düzenleme:
Çorlu İstanbul'a en yakın yer :) trakyadan katılacak olanlar içinde en merkezi şehir. Sizinde bildiğiniz gibi buluşmaların çoğu İstanbul'da yapılıyor. Çünkü: aktif üye sayımız o bölgede daha fazla. Yanlış hatırlamıyorsam bu trakyada yapılacak olan 3. buluşma olucak. 1 kere Çorlu'da yapıldı ve 1 kezde Tekirdağ'da yapıldı. Trakya bölgesini temsil eden üyeler olarak ve ben tekirdağ il temsilcisi olarak bu tarz etkinlikleri her sene organize etmeyi düşünüyorum. İstanbul'da yapılan buluşmalara nasıl her yerden katılım oluyorsa Çorlu'da bu sıradan buluşmalardan bunlardan biri. Katılım ne olursa olsun amaç sizleri en iyi şekilde ağırlamak. Umarım yanlış anlamadım Çorlu'da toplanmayalım diye bir düşünce yoktur :)

bahar havasıya yaptık kış havasıyla yaptık inşallah bu seferde yaz havasıyla yaparız :eyv

Geri