21 Aralık'ta Güneş Doğmayabilir !!!

20.12.2012'de çocuklar, para ve belgeler alınarak şehirlerden uzaklaşılmalı ve doğaya çıkılmalıdır.

Yav millet doğada ne yapcak hımm :aytuğ
yaww dedim ya çıkacağız doğaya mangal yakacağız nasılsa elektrık yok gaz yok yakalım mangalı :D

Hemen borusana gidip evi ipotek edip Bmw 5.20 D alayım kendime nasıl olsa kıyamet kopucak geri ödemeye gerek yok son 1 ay ne yedim içtim kar :D

Guzel Fikir 530 D Almak Lazim Ama

3,5 Atıyorum Abi Şuanda :D

hele son hafta gör raitıngi.... mevzuyla ilgili özet kısa alıntıları basın buraya... medyatik bile olabiliriz... :cool:ıslık

Ustaa... böle deel beyaa... :cool:
ufaktan alıntılar yapacan, çok orji bişilermiş süsü vercen... pazarlama taktikleri olsun yaa... böle çok sade vede google amcamız kızar sona... :eyv:cool:

Ustaa... böle deel beyaa... :cool:
ufaktan alıntılar yapacan, çok orji bişilermiş süsü vercen... pazarlama taktikleri olsun yaa... böle çok sade vede google amcamız kızar sona... :eyv:cool:
Bizim süslere ihtiyacımız yok Bilal abi,sade ve öz yazarız ama 1.sırayı kaparız...:eyv

Şöle bi moldovya,ukrayna seyahatine falanmı gitsem acaba bütün kredi kartlarından full limit çekip :D abi yarın veriyorum şirketten istifayı çok pis niyeti bozdum :D

Geri