21 Aralık'ta Güneş Doğmayabilir !!!

Hasssss tamısın nesin be adam öküze ateşe tapan adamlardan da bu beklenir zaten ayın 21 inde mangal yakacam ben:):)

Beyler saka maka oyle bisi olursa forumsuz kalacaz ha :D 21 aralikda bulusuyoruz toplanin :D

Fal a inanma falsız da kalma misali . Boş konuşuyorlar ozaman o tarih e kadar yatalım, istediğimiz ne varsa yapalım,çalalım çırpalım,çalışmayalım. 3 yaşındaki çocuğu kandırıyorlar sanki.

Hepimizin inanışı ortak ve inanışımızda böyle bir şey yok... Konu kapansın :)

5 6 güne kadar saatide belli olur:D

Tüm Dünyada, bir kaç dakikada, Moskova saatiyle saat 10'da, 21.12.2012'de
*tam karanlık çökecek,
*tam sessizlik olacak
*ışık, elektrik, iletişim, ses-hepsi yok olacaktır.

hımm

ay karardığı,güneş ve ay birleştiği zaman. insan o gün: "kaçış nereye?" der. hayır, sığınacak herhangi bir yer yok. o gün, 'sonunda varılıp karar kılınacak yer yalnızca rabbinin katıdır. (kıyamet suresi, 8-12)

Tüm Dünyada, bir kaç dakikada, Moskova saatiyle saat 10'da, 21.12.2012'de
*tam karanlık çökecek,
*tam sessizlik olacak
*ışık, elektrik, iletişim, ses-hepsi yok olacaktır.

hımm

ay karardığı,güneş ve ay birleştiği zaman. insan o gün: "kaçış nereye?" der. hayır, sığınacak herhangi bir yer yok. o gün, 'sonunda varılıp karar kılınacak yer yalnızca rabbinin katıdır. (kıyamet suresi, 8-12)

hımm hımm

Son düzenleme:
Gördüm,okudum ve sizinle paylaştım,inanıp inanmamak bizlere kalmış elbette,tedbirli olmakta fayda var,böyle bir şey olmasa bile aldığımız erzak veya mumlardan zarar etmeyiz sanırım...:eyv

Heyyt Zaten Ben Yarın İnternet'siz - Televizyon'suz Bir Ortama Gidiyorum O Yüzden Çokta Lü Lü hehe

Hasssss tamısın nesin be adam öküze ateşe tapan adamlardan da bu beklenir zaten ayın 21 inde mangal yakacam ben:):)
Anca onu yakarsın zaten,baksana ne gaz ne de elektrik olmayacakmış...:D

Geri