Selamün aleyküm hayırlı geceler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse bu forumda para ile iş yapmıyor arkadaşım ve kimseye yuh çekme hakkında bulunmuyor.yuh be arkadaş koskoca forum sitesinde bir bilgi alamadik kaç zamandir boş muhabbete gelen çok kardeşim yardimci olmak bu kadar zor mu? Kapatin en iyisi forum sitesini boşuna vakit harcatmayin sayin yöneticiler...
Dizel konusunda uzmansan senden de bu konularda yardımcı olmanı istiyorum, forumda takipte olursan sevinirim...usta merhaba yönetici olarak forumdasın ve anlayışlı birinine benziyorsun dikkat çekmek vs kimseye para karsılıgı bırsey yaptırma yonelık bırsey degıldır ...Spor yay dedıgım gıbı ha deyınce bulunmuyor anlatabiliyormuyum oyle kolay olsaydı bır tane alınır takılırdı neyse bırısı bır tecrube endınmısse gorsun dıyedır tecrubelerını paylasamaktır forum sitesi paylasmak gerekıyorsa demek su kı ; bos muhabbete cok ınsan var usta tecrubelı kısı ve kıslerden bılgı almak.ben bır ustayım dızel konusunda ama yay konfor ugrasan arkadaslardan ogrenmek sen konuyu baska anlamıssın
Konuyu Symbol bölümünde kendin açabilirsin Tayfun kardeşim...soran olursa elbette konuda o zaten ozaman yönetici olarak sizden ricam konu başlıgı acın benim için 2015 symbol spor yay aramaktayım ılgılenen, bu konularda bılgı sahıbı olan vs gbı ılgı gosterılırse sevınıırım