2020 Sohbet - Muhabbet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S.a Arkadaşlar yeni katıldım aranıza Clio 3 2012 aracim var sizlerden yardımcı olucak varmı dün göstergem kayboldu durup dururken bazen gelip 10 Saniye sonra gidiyor araçta nette Megane 2 lerdede oluyormuş arkasındaki soketi çıkartıp temizliyip takıp düzeliyor bende yapicam aynısıni ama nasıl sökucem plastik kaplamayi boydan boya komplemi sokmem lazım yardımcı olucak Bizim araç Megan 2 gibi değil

Bir arkadaşımın arabasının arka camının önünde böyle birşey var ne olduğunu çözemedik. Bana tweeter gibi geldi ama bilgisi olan var mı?276a7a4a620704f88494f0ae587f1e95.webp

RMX1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle selamlar. 2015 model Megane 3'e sahibim. Aracımda mercekli far mevcut. Kısa zaman önce LED far taktım ama mercek farlarda hizanin dümdüz olması lazım değil mi? Benim aracımın far hizasında sanki 2 tane V harfi varmış gibi. Ben bu far hizasini dümdüz yapabilir miyim?

Led farı çevirip deneme ile ideal çizgiyi bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Merceksiz farda bu şekilde ayar yapılıyor ( kaliteli LED far ise )

Hocam bugün ustamın yanına gittim ve far ayarı cihazı ile farların ayarına baktırdım. Farların çizgisi tam hizasında dedi ama 2 tane V şekli yerine dümdüz olması lazım değil mi mercekli farda.

Hocam bugün ustamın yanına gittim ve far ayarı cihazı ile farların ayarına baktırdım. Farların çizgisi tam hizasında dedi ama 2 tane V şekli yerine dümdüz olması lazım değil mi mercekli farda.
Evet halojen de V şekli oluyor ama mercekte yatay iki çizgi olacak

Herkese merhaba ben sticker istiyorum nasıl temin edebiliriz

merhaba megane3 aracım var 2014 model araç akü şarj sistemi arızası veriyor bazen sönse de bazen sönmüyor abs lambası da yanıyor acaba bu konuda bir bilginiz var mı bana yardımcı olabilir misiniz ? teşekkürler.

Selam,aracım megane 3 1.6 benzinli düz vites 2010 model. Resmi servisteakü ölçümü yapıldı Sonuçlar şöyle ;

Üzerinde ağustos 2016 tarihinde resmi servisinde takılı Motrio 60 Amp. Akü var.

GERİLİM : 12.63V
ÖLÇÜLEN : 436 EN(A)
DEĞER : 510 EN(A)

Bu değerlere göre akünün acil değişmesi gerekirmi? Değiştirirsem hangi marka veözellikte önerirsiniz ?

Son düzenleme:
Bir arkadaşımın arabasının arka camının önünde böyle birşey var ne olduğunu çözemedik. Bana tweeter gibi geldi ama bilgisi olan var mı?276a7a4a620704f88494f0ae587f1e95.webp

RMX1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşınıza sormadınız mı Aga bu nedir diye :)

Geri