2020 Sohbet - Muhabbet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın RFC dostları, hayırlı günler, hayırlı haftalar, hayırlı işler..:eyv

Günaydın RFC dostları, hayırlı günler, hayırlı işler..:eyv

Günaydın [emoji112]
Hayırlı işler arkadaşlar

Arkadaşlar günaydın hayırlı işler . İsmin Hüseyin . Yaklaşık 9 senelik bir clio 2 kullanımından sonra 2 yıldır hyundai i20 sahibiyim . Bilenler bilir eskiden clio nun kendine özel ve güzel bir mini forumu vardı . Laftan çok iş üreten ve eli takım tutan arkadaşlarımızla çok aktif ve güzel bir forumdu . Daha sonra tarih oldu . Oradaki muhabbeti ve zevki hyundai forumundan malesef alamadım . Eski dost düşman olmaz deyip renault foruma üye oldum . İnşallah burada güzel paylaşımlar vardır . Tekrardan herkese selamlar .....

Arkadaşlar günaydın hayırlı işler . İsmin Hüseyin . Yaklaşık 9 senelik bir clio 2 kullanımından sonra 2 yıldır hyundai i20 sahibiyim . Bilenler bilir eskiden clio nun kendine özel ve güzel bir mini forumu vardı . Laftan çok iş üreten ve eli takım tutan arkadaşlarımızla çok aktif ve güzel bir forumdu . Daha sonra tarih oldu . Oradaki muhabbeti ve zevki hyundai forumundan malesef alamadım . Eski dost düşman olmaz deyip renault foruma üye oldum . İnşallah burada güzel paylaşımlar vardır . Tekrardan herkese selamlar .....
Günaydın [emoji112] Hoşgeldiniz
Forumların maalesef eski tadı kalmadı ama eski konularda dahil ansiklopedi gibi birçok soruya soruna cevap bulunabiliyor.

Günaydın RFC dostları, hayırlı günler, hayırlı işler, hayırlı cumalar..:eyv

ya%C5%9Famak.webp

Geri