2018 symbol bazı projeler

TUGAY KAYSERİ

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2018 dizel symbol aracıma bir takım şeyler yaptım sizinle paylaşmak istedim belki size faydalı olurum
park sensörü
kapı kolu led
ayak aydınlatma led
ayna altı led
tavan iç aydınlatma led
amerikan park modülü
arka sis lambası çiftleme
bagaj aydınlatma led
direksiyon deri kaplama
krom eksoz ucu

araca yaptığım her işlem orjinal ayarında yaptım hiçbir yerden kablo vs gözükmüyor fabrikadan çıkmış şekilde

Son düzenleme:
ZmUwF9.webpuur6g6.webpwK5XPs.webpfLefW1.webp27JOPb.webpo2yqfK.webpezSa10.webpwsK6mF.webpCKFYxg.webplQC8Cw.webp83d27S.webp3ziXmJ.webpLUJgU9.webpDV8iLv.webpzATFJ3.webpNjnrvM.webpsAOD5J.webpg3ALfJ.webpqhrOiK.webpnktCo4.webpCIZpe0.webp372K5E.webpvTysgB.webpfzI1Ck.webpXvwacz.webpT5cJu8.webpkGGLnv.webplCnPZ9.webpAV72ab.webpENapFv.webpE606fx.webpHEQHzy.webpEMRfEH.webp3gbDjx.webpIk94ib.webp

Ekli dosyalar

• ZmUwF9.webp
    ZmUwF9.webp
    38.5 KB · Görüntüleme: 4
  • uur6g6.webp
    uur6g6.webp
    24.3 KB · Görüntüleme: 4
  • wK5XPs.webp
    wK5XPs.webp
    22.9 KB · Görüntüleme: 4
  • fLefW1.webp
    fLefW1.webp
    30.7 KB · Görüntüleme: 4
  • 27JOPb.webp
    27JOPb.webp
    10.9 KB · Görüntüleme: 4
  • o2yqfK.webp
    o2yqfK.webp
    9.9 KB · Görüntüleme: 4
  • ezSa10.webp
    ezSa10.webp
    56.9 KB · Görüntüleme: 4
  • wsK6mF.webp
    wsK6mF.webp
    3.1 KB · Görüntüleme: 4
  • CKFYxg.webp
    CKFYxg.webp
    20.7 KB · Görüntüleme: 4
  • lQC8Cw.webp
    lQC8Cw.webp
    30.5 KB · Görüntüleme: 4
  • 83d27S.webp
    83d27S.webp
    30.1 KB · Görüntüleme: 4
  • 3ziXmJ.webp
    3ziXmJ.webp
    20.5 KB · Görüntüleme: 4
  • LUJgU9.webp
    LUJgU9.webp
    21.6 KB · Görüntüleme: 4
  • DV8iLv.webp
    DV8iLv.webp
    13.5 KB · Görüntüleme: 4
  • zATFJ3.webp
    zATFJ3.webp
    34.8 KB · Görüntüleme: 4
  • NjnrvM.webp
    NjnrvM.webp
    34.3 KB · Görüntüleme: 4
  • sAOD5J.webp
    sAOD5J.webp
    15 KB · Görüntüleme: 4
  • g3ALfJ.webp
    g3ALfJ.webp
    12.2 KB · Görüntüleme: 4
  • qhrOiK.webp
    qhrOiK.webp
    21.6 KB · Görüntüleme: 4
  • nktCo4.webp
    nktCo4.webp
    43.8 KB · Görüntüleme: 4
  • CIZpe0.webp
    CIZpe0.webp
    28.9 KB · Görüntüleme: 4
  • 372K5E.webp
    372K5E.webp
    26.6 KB · Görüntüleme: 4
  • vTysgB.webp
    vTysgB.webp
    52.1 KB · Görüntüleme: 4
  • fzI1Ck.webp
    fzI1Ck.webp
    23.7 KB · Görüntüleme: 4
  • Xvwacz.webp
    Xvwacz.webp
    7.1 KB · Görüntüleme: 4
  • T5cJu8.webp
    T5cJu8.webp
    40.2 KB · Görüntüleme: 4
  • kGGLnv.webp
    kGGLnv.webp
    14 KB · Görüntüleme: 4
  • lCnPZ9.webp
    lCnPZ9.webp
    23.5 KB · Görüntüleme: 4
  • AV72ab.webp
    AV72ab.webp
    35.1 KB · Görüntüleme: 3
  • ENapFv.webp
    ENapFv.webp
    92.9 KB · Görüntüleme: 3
  • E606fx.webp
    E606fx.webp
    25.9 KB · Görüntüleme: 3
  • HEQHzy.webp
    HEQHzy.webp
    27.1 KB · Görüntüleme: 3
  • EMRfEH.webp
    EMRfEH.webp
    50.8 KB · Görüntüleme: 3
  • 3gbDjx.webp
    3gbDjx.webp
    8.3 KB · Görüntüleme: 3
Abi, maşallah. Uygulamalar gayet güzel ve yakışmışlar. Daha dün ayna altı led aldım. Gelince uygulama yapacağım da tek aklıma takılan aynaların altını ufakta olsa delikler açmamız gerekiyor. Bir sorun olur mu ? Yada en basit ve kolay montaj şekli nedir ?

Bir de ayrıca bir şey sormak istiyorum. Senin Symbolun aynısıyla 9 ay boyunca transfer işi yaptım :D Araç güzel kaçıyor sorun yok ama tek derdi direksiyonu ağırdı. Bu nedendi acaba :D

eline sağlık dostum güzel işlemler:bravo

Abi, maşallah. Uygulamalar gayet güzel ve yakışmışlar. Daha dün ayna altı led aldım. Gelince uygulama yapacağım da tek aklıma takılan aynaların altını ufakta olsa delikler açmamız gerekiyor. Bir sorun olur mu ? Yada en basit ve kolay montaj şekli nedir ?

Bir de ayrıca bir şey sormak istiyorum. Senin Symbolun aynısıyla 9 ay boyunca transfer işi yaptım :D Araç güzel kaçıyor sorun yok ama tek derdi direksiyonu ağırdı. Bu nedendi acaba :D
delik delmede sorun olmaz lambaların ıcınde cıkıyor aparati arabanın direksiyonu agır genelde b segment aracların agır ama bana cok sorun olmadı sonucta ekonomik arac yakıt yok parca ucuz

tesekkurler elimizden geldiğince yaptık bişiler

delik delmede sorun olmaz lambaların ıcınde cıkıyor aparati arabanın direksiyonu agır genelde b segment aracların agır ama bana cok sorun olmadı sonucta ekonomik arac yakıt yok parca ucuz

Sağolasın abi. Aynen de dediğin gibi araç hiç bir şekilde yakıt yakmıyor, kokluyor :))

Yakıt yakmadığı konusunda kararsızım.
Yeni aldığım symbol 100/17km hız ortalamada : 7.7 lt. Göstermekte.

Herhangi bir arıza vs de yok iken.

elinize sağlık güzel ve temiz çalışma. 2018 model araca ben kıyabilirmiydim onu bilmiyorum ama. :) aynalar güzel olmuş. içerideki ayak önü aydınlatma süreklimi yanıyor parklarla felan, yoksa kapı açılıncamı? az daha loş bir ışık olsa daha hoşuma giderdi benim. mantar led için biraz fazla kalın kablo kullanmışsınız gibi birde :) amerikan park modülünün 4lü flaşör düğmesini erittiği yönde duyumlarım var. arada bi kontrol etmenizi acizane öneririm.

yalnız kasapların eline düşmeden işinizi görmeniz gayet hoş ve güzel :eyv

elinize sağlık güzel ve temiz çalışma. 2018 model araca ben kıyabilirmiydim onu bilmiyorum ama. :) aynalar güzel olmuş. içerideki ayak önü aydınlatma süreklimi yanıyor parklarla felan, yoksa kapı açılıncamı? az daha loş bir ışık olsa daha hoşuma giderdi benim. mantar led için biraz fazla kalın kablo kullanmışsınız gibi birde :) amerikan park modülünün 4lü flaşör düğmesini erittiği yönde duyumlarım var. arada bi kontrol etmenizi acizane öneririm.

yalnız kasapların eline düşmeden işinizi görmeniz gayet hoş ve güzel :eyv

Amerikan park flaşör düğmesini eritmez ya neden eritsin :) Ben yaklaşık 2010 yılından beri amerikan park kullanıyorum aracımda. Ayarlılar çıkmadan önce taktırdığım amerikanlar küçük bir şeydi onlarda içeride erime olmuştu ama ayarlı çıktığı zaman değiştirdim hiç bir sorun yok on numara verimli. Trafikte olsun vizeye girerken olsun hiç sorun teşkil etmiyor

Geri