Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bizim soru da arada güme gitti neyse , eger oy verme hakkım varsa tonynın clio güzelmiş , oyumu ona verebilirmi yetkili kişiler.. ben de oy verme kısmı çıkmıyo da
Neler Karıştırmışsınız Burada Yine Abiler, Açık Seçik Söylüyorum Ferzan Abi - Muhammet Abi vs. İzmit Tayfa Arkalarındayım, Hep Destek Tam Destek Spec, Yavuz Abi Yarışmadan Çekiliyorsa Yarışma Birincisi Alonso Nickli Ferzan Abi Olmuştur Tebrikler
Neler Karıştırmışsınız Burada Yine Abiler, Açık Seçik Söylüyorum Ferzan Abi - Muhammet Abi vs. İzmit Tayfa Arkalarındayım, Hep Destek Tam Destek Spec, Yavuz Abi Yarışmadan Çekiliyorsa Yarışma Birincisi Alonso Nickli Ferzan Abi Olmuştur Tebrikler
RFC Ailesinde o tayfa bu tayfa olmaz kardeşim,tarafsız bir şekilde herkesin arkasında olmalıyız.Anket az sonra kapanacak,sabah gerekli değerlendirmeleri yapıp 1. yi açıklarız...
KASIM AYI seçmesi icin bir baslık acılacak. orada katılım kosulları yazacak.
resimleri gonereceksin listeye ekleneceksin.
sonra oylama zamanı yeni baslık acılıp ankette adın yer alacak.
RFC Ailesinde o tayfa bu tayfa olmaz kardeşim,tarafsız bir şekilde herkesin arkasında olmalıyız.Anket az sonra kapanacak,sabah gerekli değerlendirmeleri yapıp 1. yi açıklarız...
Estağfurullah Sen Konuyu Yanlış anladın Abim, Bizde Ayrım Olmaz Herkes Gözümüzde Bir, Amma Velakin İzmit Tayfada Sevdiğim Abilerim - Kardeşlerim Olduğu İçin Doğal Olarak Biraz Daha Fazla Salça Oluyoruz
Edit; Anket Kapanıyor Galiba, Katılan Herkese Teşekkürler