RFC Ekim 2012 Ayı Aracının Oylaması

RFC Ekim Ayının Aracı Sizce Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    103
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim soru da arada güme gitti :) neyse , eger oy verme hakkım varsa tonynın clio güzelmiş , oyumu ona verebilirmi yetkili kişiler.. ben de oy verme kısmı çıkmıyo da :)

yavuzumun kafasını bozmayın :aytuğ
yavuz aradım seni bu numradan hat iptal olmuş dermişim:aytuğ
Aytuğ abi bi ara Yavuz'un yazılımı güncellemek lazım. arada error veriyor galiba.

Arada bana da atmak lazım da İstanbul'a geldiğimde artık... :P

Forum kapanmıştı yeni girebildim,
Ben yarışmadan çekilmek istiyorum, Oy veren tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim,
Başarılar...

Neler Karıştırmışsınız Burada Yine Abiler, Açık Seçik Söylüyorum Ferzan Abi - Muhammet Abi vs. İzmit Tayfa Arkalarındayım, Hep Destek Tam Destek Spec, Yavuz Abi Yarışmadan Çekiliyorsa Yarışma Birincisi Alonso Nickli Ferzan Abi Olmuştur Tebrikler :eyv

ya bizim soruda güme gitti :D bi sonraki ayın seçmelerine nasıl katılabiliriz bi daha sorayım bari :D

Neler Karıştırmışsınız Burada Yine Abiler, Açık Seçik Söylüyorum Ferzan Abi - Muhammet Abi vs. İzmit Tayfa Arkalarındayım, Hep Destek Tam Destek Spec, Yavuz Abi Yarışmadan Çekiliyorsa Yarışma Birincisi Alonso Nickli Ferzan Abi Olmuştur Tebrikler :eyv
RFC Ailesinde o tayfa bu tayfa olmaz kardeşim,tarafsız bir şekilde herkesin arkasında olmalıyız.Anket az sonra kapanacak,sabah gerekli değerlendirmeleri yapıp 1. yi açıklarız...:eyv

ya bizim soruda güme gitti :D bi sonraki ayın seçmelerine nasıl katılabiliriz bi daha sorayım bari :D

KASIM AYI seçmesi icin bir baslık acılacak. orada katılım kosulları yazacak.
resimleri gonereceksin listeye ekleneceksin.
sonra oylama zamanı yeni baslık acılıp ankette adın yer alacak.

RFC Ailesinde o tayfa bu tayfa olmaz kardeşim,tarafsız bir şekilde herkesin arkasında olmalıyız.Anket az sonra kapanacak,sabah gerekli değerlendirmeleri yapıp 1. yi açıklarız...:eyv

Estağfurullah Sen Konuyu Yanlış anladın Abim, Bizde Ayrım Olmaz Herkes Gözümüzde Bir, Amma Velakin İzmit Tayfada Sevdiğim Abilerim - Kardeşlerim Olduğu İçin Doğal Olarak Biraz Daha Fazla Salça Oluyoruz :eyv

Edit; Anket Kapanıyor Galiba, Katılan Herkese Teşekkürler
:bravo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri