- Konuyu Başlatan
Hocam sizin rnav surumu ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef hocam. Bu sefer'de navigasyonun Kabul Et butonu hiç aktifleşmez oldu.
MediaNAV Evo 8.0.5 'de denedim. Şu an 9.1.1 yüklü. Bunda da denedim. İkisinde de durum aynı.
Bendede aynı durum olmuştu sonrada navi deaktif oldu kabul ediyorum kısmı pasifti siteden deaktif olan navi yi aktif etme diye bi dosyayı indirdim ve yükledim hersey normala döndü harita da güncel gözüküyor şimdiaynı olay benimde başıma geldi geri dönseniz birşey değişmeyecek haritayı yükleyememişsiniz önceki haritanın bazı klasörlerini yükleme sırasında sildiği için haritanız görünmeyecek.
Bu problemi tekrar tekrar tekrar yüklemeye çalışarak çözdüm yükledikten sonra kapanıp yeniden başlaması sorunlu oldumu sizdede geri tekrar dbootla girip baktığınızda önceki klasörlerin bazılarının yerinde olmadığını göreceksiniz.
Merhaba arkadaslar guncellemeyi site kurallari geregi buradan yayinlayamayacagim. Mail adreslerini ozelden gonderirseniz veya ozel mesaj atarsaniz linkini yollayabilirim.
9.1.1 icin linkteki dosyayi dener misin
https://www.up-4ever.com/n8v06n74abh9
Yok abi ne yaptıysam, yok. Bir becereksizliğim tuttu bu işte
Hocam bende 9.1.1 de deniyorum. Bir hata yapmıyoruz değil mi verdiğim linkteki dosyayla olması gerekiyor.
Şöyle videodaki gibi dosyaları mevcut dizinlerin içine yapıştırıp mevcutta bulunan dosyaların üzerine yazıyorum. 9.1.1 için navi için olan exe dosyayıda yazıyorum. Sonuç aynı. Ekstra birşey yapmak gerekiyor mu? Lisans anahtarlarının bulunduğu dizin içini boşaltmak veya map dizini içini tamamen silip sadece yayınlanan Q4 harita dosyalarını mı yazmalıyım?