2017 Q4 Harita Güncellemesi

nette dolaşan speedcam ( hız kamerası tespit koordinatları) nı da aynı şekilde
NNG--->CONTENT--->SPEEDCAM içerisine kopyalarsak aynı şekilde çalışmazmı?

Bizim medianavda ki dosya bumboş 0kb

8.0.5 ve sonuç. Q2 yedeğe geri dönüyorum.

58552f6b21994b1a3e03c3475a3b6831.webp

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
8.0.5 ve sonuç. Q2 yedeğe geri dönüyorum.58552f6b21994b1a3e03c3475a3b6831.webp

aynı olay benimde başıma geldi geri dönseniz birşey değişmeyecek haritayı yükleyememişsiniz önceki haritanın bazı klasörlerini yükleme sırasında sildiği için haritanız görünmeyecek.

Bu problemi tekrar tekrar tekrar yüklemeye çalışarak çözdüm yükledikten sonra kapanıp yeniden başlaması sorunlu oldumu sizdede geri tekrar dbootla girip baktığınızda önceki klasörlerin bazılarının yerinde olmadığını göreceksiniz.

Yeni haritayı yükleme sonrasında harita kaybolan arkadaşlarım aşağıdaki linki indirip 2. klasördeki exe yi storage 4 teki nng içerisine kopyalayın haritayı görecektir.

https://www.up-4ever.com/95wqja46qj3d

aynı olay benimde başıma geldi geri dönseniz birşey değişmeyecek haritayı yükleyememişsiniz önceki haritanın bazı klasörlerini yükleme sırasında sildiği için haritanız görünmeyecek.

Bu problemi tekrar tekrar tekrar yüklemeye çalışarak çözdüm yükledikten sonra kapanıp yeniden başlaması sorunlu oldumu sizdede geri tekrar dbootla girip baktığınızda önceki klasörlerin bazılarının yerinde olmadığını göreceksiniz.
Bende sisteme ait tüm bölümlerin yedeği olduğu için komple storage 4 içerisindeki dosyaları yedekten geri çağırdım. Şu an normal çalışıyor.

Bir eklenti yapayım:
Dboot ile cihazı başlatıp harita dosyalarını manuel olarak kopyaladım. Herhangi bir yükleme paketi ile güncellemeyi geçmedim.

Son düzenleme:
Geri