2017 Clio 4'te sorunlar çözüme ulaştırılmış gibi

Ben cevap vereyim arkadaşım. .13 ekimde yeni makyaj obsiyonlu (5adet) 1.5 dCi icon 90 p ss hersey dahil(ruh plak vs) 72.500

2014 clio 1.2 joy aracımı bayiye 35000 tl ye verdim 65000 tl ye sedef beyazı 1.5 dcia manuel clio 4 icon aldım. 10 kasım da araç makyajlı kasa siyah jant katlanır ayna v.s

Merhaba makyajlı kasada park lambası yok mu ? Parkları açınca gündüz LED'lerinin şiddeti azalıyor ve başka yanan lamba yok. Bilgi verirmisiniz.

Olmamis .gecen makyajli joyu inceledim.orta kalorifer havalandirma izgaralari sorunu cozulmus saniyordum.cozulmemis yine ayni terrane asagi yonlendirme yok ya yukari cevircen ya duz olcak.kapi dosemesindeki kapi kolu etrafindaki yumusak suni deri cok uyduruk durmus.eski joy daki koltuklarla ayni desen fakat eskisinin kirmizilari vardi daha guzeldi.ibreler kirmizi guzel olmus.joy teyp eskisine gore dah buyuk ve guzel tek sevmedigim ortadaki kapak altinda usb girisi olan.votes topuzu megane 4 topuzu cok guzel topuz ama biraz iri kalmis.lastikler conti yerine goodyear vardi.ses sistemi guzel zaten joylarin digerlerinden daha guzeldi tezatlik vardi.farlarin alti da su krom takilan siyah plastikler cizgili olmus ve on pannjurdaki amblemin altindaki clio yazisi yok.simdilik bayide tespitlerim boyle cok kurcalayamadim akusu bitmek uzere sarj edin deyip duruyordu.

Geri