2017 Clio 4'te sorunlar çözüme ulaştırılmış gibi

Foto ekler misiniz

Aracın hayırlı olsun, aksaklıkları gidermeleri iyi olmuş...

Joy pakette led far olmadığı için ICON da mevcut led ve zenon far uygulamasını nasıl yapabilirim orijinal serviste yapılıyormu fikri olan varmı

servisteki fiyatlar bi hayli uçuk bilgin olsun. 2 gün önce intiale far sordum tanesine 2710.33 + KDV fiyat istediler. yani çifti KDV dahil 6396.37 yapıyor. üzerine 3 5 daha koyup icon modeli alabilirsin yani :)

Ve de Yen'i kasada ortadaki hava menfezleri her yöne hareket ediyor. Rüzgar sesi sorunu yok. İçeriye rüzgar sesi almıyor. 4 kapıda haparlör var. Teyp farklı. Double iki din olmuş. Ses sistemi 2 kat daha iyi. Ön tampon daha heybetli. Gündüz LED'leri sis farının altında gerçekten Harika duruyor. Üst sınıf araç gibi gözüküyor yolda. Teyp çerçevesi piano black. Vites Topuz'u farklı. Amartisörler daha yumuşak daha konforlu geldi bana. 1.2 joy 75 Bg 100 km de 5.9 ortalama aldım şehir içi.

ben de yeni sedef beyazı 1.5 dci icon sıfır alalı 20 gün oldu.Hakikaten çok fark var hatta bu arabayı alırken 1.2 clio joy aracımı bayiye verdim.yeni araçta siyah jantlar, gündüz ledleri, farlarda geçe harika bir zenon far ışıgı var aynalar otomatik eller serbeste kapanıyor. ayna tuşları değişmiş,koltuklar deri,arka stoplar ledli v.s tek eksiği eller serbest veya kumandadan camlar otomatik kapanmıyor. sisler kare, Hatta bir tanıdığa sisler yanıkken gece sinyal yapınca arabayı audi geliyor zannetmiş.
kardeş dizel iconu kaça aldın,1.2 joyu ne kadara saydılar takasda alırken

radyoda denk geldi ötv farkı bizden diyolardı. bakalım ne kadara almış

ben park asist paketli (kendi kendine park değil sadece ön-arka park sensörü + geri görüş kamerası), titanyum grisi (metalik), 1.2 turbo edc İcon aracımı geçen hafta 65.900 tl'ye aldım. plaka masrafları hariç.. İstinye Mais'ten

hayırlısı olsun kazasız belasız inş. mümkün oldugunca resimde bekleriz :eyv

Kesinlikle katılıyorum. Bende çok memnun kaldım inanılmaz keyifli sürüsü var..4 cam otomatiginide artık kendimiz yaptırıriz..

Geri