arabaya 1 no cam filmi, expression jantı, biraz alçaltma spor yay.app plaka. sonrada güzel bir cila. başka birşeye gerek yok araba gösteriyor kendini zaten..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arabaya 1 no cam filmi, expression jantı, biraz alçaltma spor yay.app plaka. sonrada güzel bir cila. başka birşeye gerek yok araba gösteriyor kendini zaten..
megane 2 ler doğuştan leylek arabalar.. lastik ile çamurluk arasına kedi girip uyuyor.. alçaltmada spor yay kulanacak eibach 5 cm yay.. öyle kesme biçme yok.. sıkıntı olmaz..bende bu alçaltma işini hiç anlamam.
mühendisler kaza testi yaptırıyor arabaya, ölçüyor biçiyor, amortisör gerilimlerini, ön tekerlere binen yükü vs..vs..
o ufak dokunuşlar arabanın güvenliğini bozabilir bence
megane 2 ler doğuştan leylek arabalar.. lastik ile çamurluk arasına kedi girip uyuyor.. alçaltmada spor yay kulanacak eibach 5 cm yay.. öyle kesme biçme yok.. sıkıntı olmaz..
Yok yok ben resmen arabayı siyaha bogmusum yeni fark ettım . Yapılanları çıkardıkca araba kendıne geldi M3 cıtayı bile çıkardım
Şimdi yapılcaklar sade olucak
1numara ön cam dahil 3m cam filmi
aynalar siyah parlak folyo
clio 4 siyah tabanlı jant yada eskıye dönücez kışlıklar çıktıktan sonra exprisson jantına
8000klık exnonlarda gelmıstı onlarıda takarız tamam dışı gene canım isterse m3 çıtayı zımpara macun astar işleminden sonra piano black tarzı parlak siyaha boyatıp takabilirim
Artık iç tarafına yogunlasıcaz dabıl teyip 2 kafalık ekran bide arkaya bas attıkmı yeter
megane 2 ler doğuştan leylek arabalar.. lastik ile çamurluk arasına kedi girip uyuyor.. alçaltmada spor yay kulanacak eibach 5 cm yay.. öyle kesme biçme yok.. sıkıntı olmaz..
krizi fırsata çevirmek diye buna denir yeni planların için başlama nedenin oldu
yorgunluğuna değmiş. maşallah megana, orjinal hali çok güzel görünüyor. istersen karşısına geçip alıcı gözle tekrar bak belki orjinal kalsın dersin
krizi fırsata çevirmek diye buna denir yeni planların için başlama nedenin oldu
yorgunluğuna değmiş. maşallah megana, orjinal hali çok güzel görünüyor. istersen karşısına geçip alıcı gözle tekrar bak belki orjinal kalsın dersin
aman aman sakın kestirme!!