20 saat uğraştan sonra orjinal haline döndük

Eline sağlık:eyv

Aynen öyle oldu abim . Proje değişliği nedeniyle çıkarıcaktım zaten hepsini genel bi temizlik yapıcaktım vesile oldu ...

Gündüz gözüylede gördüm bugün arabayı farkında olmadan siyaha çok boğmuşum ... Orjinal hali çok hoşuma gitti rengi ates kırmızı çilası felan yeni atıldıydı döşemeler krem olunca filmlerde gitti araba daha gösterişli oldu . Kışlıkları 1 ay sonra çıkarıcam yazlıklara dönücem emini araba o zmn dahada göstericek kendini .

Farlara felan hiç ellemicem artık 8000k xenonlar geldi fırsatım olduğunda taktırıcam . Film çekilicek . 16 ' inç orjinal expression jantlarına geri dönücem heralde yada clio 4 siyah tabanlı jant alıcam . Aynalarada piano black yaptırıcam . M3 çıtayı çıkardım yeniden zımpara macun astar işleminden sonra onuda piano black boyatıcam . Olabilirse ince cupra lipleri oluyor gayet hoş onuda piano black boyatırım . İstanbuldan mühürlü app plaka gelicek pleksiyle birlikte . Plekside sağ tarafta megane sol reno logosu olucak . Dış işlem tamamdır

Yeniden ön cam dahil 1 numara film çektiricem önericeğin bi yer varmı ?

Son düzenleme:
çok hoş olmuş maaşallah kazasız belasız kullanın yazdıklarınız yapıldıktan sonra tadından yenmez sanırım :)

çok hoş olmuş maaşallah kazasız belasız kullanın yazdıklarınız yapıldıktan sonra tadından yenmez sanırım :)

Painte göstermek amaçlı yaptım leptopun mause bulamayınca aceleyle böyle oldu ön taraf ''cam filmi , aynalar , Büyük ihtimal tavanada piano black tarzı kaplanıcak . farlar ve sisler 8000 xenon

1601137_520706338047474_2146801519_n.jpg

Cupra lip parlak piano black olucak ince gayet hoş yakışıyor araca diğer lipler gibi kaba değil

1901974_520703468047761_1393468470_n.jpg

Megane 2 expression jantı . clio 4 siyah tabanlı jantı yada piano black kromajlı jant seçim yapıcam...

pr_01_1758_max.jpg

Elimde m3 çıta spoiler var onuda piano black boyatıcam .

1779342_520713251380116_1673274338_n.jpg

İstanbuldan app plaka gelicek aynı şu modelde pleksi plakalıkta - sağ taraf megane yazısı sol taraf reno logosu olucak dediğim gibi

1779976_520714351380006_1646329231_n.jpg

Aracı bu sefer sadece şekilde bırakıcam :)

Cupra lip uygulanmıs megane 2 de gayet hoş duruyor ..

1904258_520721618045946_1674678480_n.jpg

Son düzenleme:
Gündüz gözüylede gördüm bugün arabayı farkında olmadan siyaha çok boğmuşum
Aynalarada piano black yaptırıcam .
(yine siyaha boğmaya başlıyorsun bence:) )
Film çekilicek .
(en ince siyah olmayanını tercih ederdim)
İstanbuldan mühürlü app plaka gelicek pleksiyle birlikte
(ben olsam kalınlaştırma işini yapardım, 1-2 cm daha kalın olsa ne farkeder hem siyahlaşmaya başlar yine, o mühürler orjinal gibi olmuyor.polis abim yine isterse yazabilir cezayı )

abooo o tavanı black piano kaplamayı da sonradan okudum..oh my godd.
(tavanda güneş lekesi varsa kapla kardeş, tavan yanığı olanlar kaplar %90 :) )

Son düzenleme:
ben sana yapacam modifiye:)

sade bir doğal bir güzellik..bak emmim yapmış:
lipine bak orjinal gibi, panjuruna bak gayet uyumlu.
9045IMG-20130228-WA0002.jpg

ben böyle yapardım :
bir kere madem sis açık gezmeyi seviyon. gündüz farı yapacaksın. hem yasal kimsede bişey diyemez. ben olsam tamponu deldirip plakanın kenarlarına takardım.
plakayı da kalınlaştıracaksın yine kimse bişey diyemez.
ön cama çok hafif kalın bi şerit çekeceksin güneş ışıklarından korunmak için. ön camı komple kaplamayacaksın.
vişne çürüğü ya da kırmızıya siyah gitmez, en iyi giden kromdur. ama kromla çıtalar, cam kenarları vs..cırgını çıkmayacaksın. ön panjur yeter, istersen tamponuda krom şerit yapabilirsin. aynaların orjinal rengi iyidir.

KlOB0B.jpg

Son düzenleme:
sade bir doğal bir güzellik..bak emmim yapmış:
lipine bak orjinal gibi, panjuruna bak gayet uyumlu.
9045IMG-20130228-WA0002.jpg

ben böyle yapardım :
bir kere madem sis açık gezmeyi seviyon. gündüz farı yapacaksın. hem yasal kimsede bişey diyemez. ben olsam tamponu deldirip plakanın kenarlarına takardım.
plakayı da kalınlaştıracaksın yine kimse bişey diyemez.
ön cama çok hafif kalın bi şerit çekeceksin güneş ışıklarından korunmak için. ön camı komple kaplamayacaksın.
vişne çürüğü ya da kırmızıya siyah gitmez, en iyi giden kromdur. ama kromla çıtalar, cam kenarları vs..cırgını çıkmayacaksın. ön panjur yeter, istersen tamponuda krom şerit yapabilirsin. aynaların orjinal rengi iyidir.

KlOB0B.jpg

Ya bırak gözünü seveyim bana laf yaparken sen modifiyede anlamıyorsun boğmusun arabayı kromla one cingen işi olmuş siyah araba harıc bn hıc bır arabada krom işlem sevmem ben kapı kolları krom diye kırmıza dönmüş biriyim sende basmısın kromu araba bu zamana kadar görmediği rezilliği gördü gözünü seveyim aman modifiye yapma :D Yan kapı çıtalarını kromda yapayımmı :D ister antenide :D Demekki bnm araba sende olsa içine sıçılcak . En azından ben herseyı uyum içinde yapıyorum sende ondan eser yok . Yazdıgım btn işlemler yapıldıktan sonra yorumunu yap ....

ön panjur ve ön tamponda krom var başka nerede var :D
kara şimşeğe çeviriyon sende arabanı :D
tamam tamam sen bilirsin. ne yaparsan yap gönlümden geçmesede senin kara şimşeği beğenecem :D

Geri