20 saat uğraştan sonra orjinal haline döndük

ketoral abimizin dediği yanılmıyorsam bu plakalardan

DSC_0909_zps9c936cc5.webp

100 120 arası değişir fiyat ama kaliteli mühürlü bir şey alırsın :eyv pleksiyede kan grubunla megane yazdır :eyv :eyv

Yeni Proje Fotograflarini Bekliyoruz Bir An Önce :eyv :eyv

onlara gerek yok.
sprey boya alacaktın, plakayı siyah boya ile boyayacaksın.
etrafını kalınlaştıracaksın.

Logo ve farlar orjinal kalsin arac boyle daha guzel eski hali dogan gorunumlu sahin gibiydi

Baki çalının resimde gösterdiği modeller. Mühürlü yapanlar bu şekil yapar başka model yapmaz orjinali budur. Appplakamerkezi.comdan yaptırdım ben ve çevremde arkadaşlarımda yaptırdı çifti 70 lira ve kaliteli boya malzeme. Arabanın görüntüsünü değiştiriyor. Yeni araba alsam ilk yapacağım iştir.

onlara gerek yok.
sprey boya alacaktın, plakayı siyah boya ile boyayacaksın.
etrafını kalınlaştıracaksın.

O yöntem plaka kalınlaştırma. App plakada yazı karakterleri büyük. App plaka gibi olmaz yazı karakterleri farklı çünkü.

Baki çalının resimde gösterdiği modeller. Mühürlü yapanlar bu şekil yapar başka model yapmaz orjinali budur. Appplakamerkezi.comdan yaptırdım ben ve çevremde arkadaşlarımda yaptırdı çifti 70 lira ve kaliteli boya malzeme. Arabanın görüntüsünü değiştiriyor. Yeni araba alsam ilk yapacağım iştir.

biz gariban işi böyle yapıyoz:)))
hiç bir polis abi bişey diyemez
çünkü orjinal plaka da işlem yapılıyor
fotoraf0088a.jpg

aha da linki http://forum.donanimhaber.com/m_48661720/tm.htm
1.5 senedir sorun yok.

O yöntem plaka kalınlaştırma. App plakada yazı karakterleri büyük. App plaka gibi olmaz yazı karakterleri farklı çünkü.

anladım

Kardeşim app plaka istiyosan muhurlu ben sana en iyisine yonlendırırım benim istanbulda bu işi yapan arkadaslar var pleksi isimli isimsiz , app muhurlu muhursuz nasıl istersen bana ulaşman yeterli :eyv

Temizlik olmuş

Geri