2.0.9 - 4.0.3 - 4.0.5- 4.0.6 veya öncesi olan media nav ınızı 6.0.3 e yükseltme

İyi günler bi versiyonda ses kalitesi cok iyiidi ama güncelleme yapınca gittii sanırım 6 cı sürümün ilk verisyonuydu.ses daha tok ve bass iyiydi. O ses kalitesini nasıl yakalıcaz

Merhabalar hocam bir sorum olacaktı bende 2013 Clio 4 icon modeli araç var ben Media Nav sürümünü internetten indirdiğim dosyaları kullanarak 7.0.3 Md sürümüne yükselttim ama haritam eski 2011 Q2 olarak görünüyor bana yazılımıma uygun güncel bir harita dosyası gönderebilecek arkadaş varmıdır, yardımcı olursanız sevinirim..

Hocam linkler silinmiş, yeniden yükleme veya dosya linki verme şansızın var mıdır?
Teşekkürler.

Merhabalar;

Aşağıdaki adımları izleyerek 2.0.9 - 4.0.3 - 4.0.5- 4.0.3 veya 4.0.6 yani 4.0.6 öncesi olan media nav ınızı 6.0.3 e yükseltebilirsiniz.

Güncelleme yaparken aracın çalışır olmasına dikkat ediniz ve usb bağlantısını asla kesmeyiniz.

1) Öncelikle aşağıdaki linki indirin içerisinde 2 adet dosya mevcut. Öncelikle 01 nolu dosyayı usb ye yükleyip güncellemeyi yapalım.
Daha sonra 02 nolu dosyayı yükleyelim bu güncelleme navigasyonu deaktif edecektir.

https://mega.nz/#!FJRgmJJL!5dGtrwKbZp5LlHvw-GbbLtqYQQ1woOj0yxu_M_gDy6I

2) Daha sonra aşağıdaki linkteki bootloader ı yükleyeceğiz.

https://mega.nz/#!EUBiVIiR!11zARWo9_2waj9q491RZBjCu5AmUqdiL586u1phd5mM

3) Şimdi geldik yazılımımızı 6.0.3 e yükseltmeye.

https://mega.nz/#!pQBnHBrR!SUUE_UYNY8jL4nidBjm4fe28LU5IBOvhN40IY1TCjLU

4) Son olarak deaktif ettiğimiz navigasyonu aktif hale getiriyoruz.

https://mega.nz/#!wBZmQSQA!p0Sa3VIU57_JOTPfUzB_MD3lWBMnn_bEHn7v87wUSYs

Eğer eski yazılıma dönmek isterseniz aşağıdaki güncelleme ile eski sürüme dönebilirsiniz.

https://mega.nz/#!ZFxCHbiL!Q3D4M7zVj618O9MQm2dtDVyoWUTTzjyZFVYxZ2-6c2g

R nav ınızın pin kodunu hazır bulundurun çünkü yükleme sonrası pin kodu isteyecektir.

1JVylY.webp

vjXEvm.webp

rOElJB.webp

76A0ym.webp

Clio 4 medianav

özelden gönderdim 4.06 ekstradan (16 mg lık bir başka dosya gönderdim navigasyon için)2 adet link açtım. Özel msjlara bir bakın.

Merhaba hocam. Medianav sürüm güncelleme ve harita güncelleme yapmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz

hocam bana bi yardimci olurmusun 05538450407

Arkadaşlar dosyalara ulaşılamıyor. Mail olarak gönderme şansınız var mı? Var ise reha@ozses.com adresine gönderir misiniz?

Merhaba. Mod yukledikten bir sure sonra navigasyon ekranına giremez oldum. Menu ikonu var. Tıklayınca uyari mesaji çıkıyor ama tamam yazısı pasif, basilmiyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Merhabalar bugün 2014 model bir icon aldım ancak Bluetooth ile müzik dinlerken kasmalar oluyor düzelmesi için yükseltme işlemi yapmam gerekiyormuş linkler hep kırık bana bu dosyaları temin edebilecek varmı veya bursa cevresinde aracıma uygulayabilecek birisi

Ben de linkleri var, yıllar önce indirmiştim, buradan paylaşıyorum. Fakat kuruluma geçmeden önce şu uyarılarımı yapayım. Bu güncellemeler sadece Medianav (R-Nav) olanlar için geçerlidir, Medianav Evolution'lar zaten orijinal olarak 9.1.3 sürüme kadar güncellenmektedir. Güncellemeler orijinal değil, 3. part güncellemelerdir. Bunu bilerek güncelleme yapınız, navigasyonun açılmaması ya da radyo kumandasının çalışmaması gibi olası sorunlar sizin sorumluluğunuzda. Ben Clio aracımda güncellemeleri yaptığımda hiçbir sorunla karşılaşmadım fakat diğer model araçların R-Nav'larında ya da sonradan sisteme geri dönüş kamerası ekleyenlerde ne sonuç verir bilmiyorum. Klasörler içinde bir de "navigation_restore_fat32_4.0.6" klasörü bulunmaktadır, eğer sistem bozulur ya da beklenmedik bir sorunla karşılaşırsanız bu doysa güncellemesi ile sistemi 4.0.6'ya tekrar çekerek restore edebilirsiniz.

Güncelleme esnasında bir yerde radyo pin kodu isteniyor, önce radyo pin kodunuzu öğreniniz, öğrenmeden güncellemeye başlamayınız. Güncellemeler sadece sistem güncellemesidir, harita güncellemesi değildir. lgu uzantılı güncelleme dosyalarını fat32 formatlı usb içerisine sırayla tek tek atarak yükleyeceksiniz. Güncellemeler 4.0.6'dan başlayacak şekilde hazırlanılmış, eğer mevcut sürümünüz 4.1.0 ise ilk güncelleme dosyası çalışmayabilir, sonraki güncelleme dosyasından devam ediniz. Güncellemeler sırasında araç çalışır vaziyette olmalı. Yoksa motor çalışmadığı için güncelleme ortasında medianav çat diye kapanabilir. Güncelleme sırasında ekranda arapça, kirilce kelimeler çıkabilir, renk ve şekiller birbirine girebilir ya da güncelleme çok uzun sürebilir; paniğe kapılmayın, sabırla güncellemelere devam edin, süreç sonunda ekran normale dönecektir.

Güncellemeler sonunda sürümünüz 7.0.5 olmakla beraber bir de sisteme Dboot yüklenecektir. Dboot, sistemin Windows CE arayüzünü açan bir ara porgram. Harita güncellemelerini burası üzerinden kopyala-yapıştır ile yapıyorsunuz. R-Nav açılırken Renault logosunu gördüğünüzde sol altta Dboot yazan yerden başlayarak parmağınızı soldan sağa doğru kaydırınca WinCe uyarı penceresi çıkacaktır. Ok diyerek WinCe arayüzüne erişirsiniz. Medianav Evolution'a ait 8.0.5 ya da 9.1.3 sürüm güncellemelerini Medianav'a yüklemeye çalışmayınız, sistem farklılığından dolayı zaten yüklenmeyecektir.

https://mega.nz/folder/9MowFKKK#powlTob9mXqC-kNEkkGSiQ

Merhabalar bugün 2014 model bir icon aldım ancak Bluetooth ile müzik dinlerken kasmalar oluyor düzelmesi için yükseltme işlemi yapmam gerekiyormuş linkler hep kırık bana bu dosyaları temin edebilecek varmı veya bursa cevresinde aracıma uygulayabilecek birisi
Arkadaşlar dosyalara ulaşılamıyor. Mail olarak gönderme şansınız var mı? Var ise reha@ozses.com adresine gönderir misiniz?
hocam bana bi yardimci olurmusun 05538450407
Linklerde dosyalar silinmiş bu dosyalar elinde olan arkadaşlardan ricam ucan.ari@hotmail.com adresine atabilir mi ?
Clio 4 medianav

Merhaba hocam. Medianav sürüm güncelleme ve harita güncelleme yapmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz
Hocam linkler silinmiş, yeniden yükleme veya dosya linki verme şansızın var mıdır?
Teşekkürler.
Linkler ölmüş varmı elinde olup upload edip gönderecek bir babayiğit :)
arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak yokmu cidden büyük sevap işler :)
Linkler ölmüş. Yenilerini paylaşabilir misiniz?

Geri