Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yalnız tamponları boyatınca alize değil 1.6 görünümü vermiş olacaksınız bunuda belirteyim çünkü alize olmayan 1.6larda (1.8lerde dahil) tamponları boyalı.Boyatın tabi ki, hatta bence aynalarıda aradan çıkartın dinamik gözükür aracınız
Yalnız tamponları boyatınca alize değil 1.6 görünümü vermiş olacaksınız bunuda belirteyim çünkü alize olmayan 1.6larda (1.8lerde dahil) tamponları boyalı.Boyatın tabi ki, hatta bence aynalarıda aradan çıkartın dinamik gözükür aracınız
evet ona dikkat ettim alizeleri yakından inceledim sadece geri kalan yerleri boyatıcam. bu arada birde spoiler düşünüyorum. yardımcı olabilecek var mı çıkma spoiler konusunda. gitmişken hepsini boyatmayı düşünüyorum..
spoiler fiyatları 100 lira civarında.. Çıkma aramaya pek değeceğini sanmıyorum.
Kimi arabalara mat siyah yakışıyor, kimilerine ise gövde rengi.
Bence 19 lar gövde rengi yakışanlardan. Bende boyatmanızdan yanayım. Güzel olacaktır!
Aynen fiber spoilerlar 100 lira civarı ama R21lerin spoiler boyutunu ölçüp uyuyorsa ondan takmanızı öneririm R19un spor modeli olan 16Slerin spoiler'ı gibi onlarda.
Aynen fiber spoilerlar 100 lira civarı ama R21lerin spoiler boyutunu ölçüp uyuyorsa ondan takmanızı öneririm R19un spor modeli olan 16Slerin spoiler'ı gibi onlarda.