18 mart pazar sÜtlÜce buluŞmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuRaLLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizlere bir sorum olacaktı;
Ben 2 türlü gelebiliyorum sanırım az çok kafenin yerini biliyorum ama bir sorıyım dedim.2 farklı yol seçeneğim var gelebilmek için.Birincisi Edirnekapıdan metrobüs yolundan halıcığı oğlu sapağından gelebilirim ama sanırım bana biraz uzak kaçıcak orası.Eğer mekan Miniatürk'e ya da Eyüp-Taksim tünel girişine daha yakınsa Eyüp'ten daha rahat gelebilirim diye düşünüyorum..

Miniatürke yakın diye biliyorum. Eyüpten gelmen daha mantıklı, Haliç Kongre Merkezinin orada mekan

Sizlere bir sorum olacaktı;
Ben 2 türlü gelebiliyorum sanırım az çok kafenin yerini biliyorum ama bir sorıyım dedim.2 farklı yol seçeneğim var gelebilmek için.Birincisi Edirnekapıdan metrobüs yolundan halıcığı oğlu sapağından gelebilirim ama sanırım bana biraz uzak kaçıcak orası.Eğer mekan Miniatürk'e ya da Eyüp-Taksim tünel girişine daha yakınsa Eyüp'ten daha rahat gelebilirim diye düşünüyorum..
Miniatürkten Askerlik şubesine doğru devam et tünel çıkışında sağda mekan otobüs durağının arkasında :eyv

Avrupa yakasından katılanlar yine Cevizlibağ Honda cem'in önünde toplanılacak mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri