18 mart pazar sÜtlÜce buluŞmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuRaLLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla bilmiyorum ilkkez duydum :D

düzeltme:Uykuluk bir sakatat olup özellikle İstanbul'un Sütlüce semti ile anılır. Özellikle temsilcisi olarak Dilara Bektaş gösterilmektedir. Uykuluk kuzu ve danalardan çıksa da, en çok süt kuzusu tercih edilir. Uykuluk denen kısım hayvanın göğüs kafesinin üst kısmında bulunan timus ve pankreas bölgelerindeki bazı salgı bezlerinden oluşur.

:D
Sen yeme ısmarla sen biz yeriz...:)
Maç cumartesi günü olacakmış bu yüzden bir engelim kalmadı. Allah izin verirde nasip olursa bu buluşmaya bende katılmak isterim :eyv
Bekliyoruz Fatih...:eyv

valla bilmiyorum ilkkez duydum :D

düzeltme:Uykuluk bir sakatat olup özellikle İstanbul'un Sütlüce semti ile anılır. Özellikle temsilcisi olarak Dilara Bektaş gösterilmektedir. Uykuluk kuzu ve danalardan çıksa da, en çok süt kuzusu tercih edilir. Uykuluk denen kısım hayvanın göğüs kafesinin üst kısmında bulunan timus ve pankreas bölgelerindeki bazı salgı bezlerinden oluşur.

:D

Dilara Bektaş kimdir ? :D Acayip bi durum

17.jpg

benim favorimi eklemissin vural çınaraltını tek geçerim :eyv

Çınaraltıdır en meşhuru...:)

Adıyla özü bir değil,tehlikeli bir yer bu uykuluk o halde.Uyusan dert yesen dert.Sakatat filan,adı üzerinde sakat:D

Kokoreçmi Yiyiyoruz :)

bu arada derbiyi bahane eden arkadaşlar varsa derbi 17 mart tarihine alındı yani cumartesi artık kaçamazlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri