- Konuyu Başlatan
uykuluk ne ya hehe
agır hakaret edıyorsun kardesım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uykuluk ne ya hehe
agır hakaret edıyorsun kardesım
eeeee canım burdan nereye varacaksın anlamadım ben şimdivalla bilmiyorum ilkkez duydum
düzeltme:Uykuluk bir sakatat olup özellikle İstanbul'un Sütlüce semti ile anılır. Özellikle temsilcisi olarak Dilara Bektaş gösterilmektedir. Uykuluk kuzu ve danalardan çıksa da, en çok süt kuzusu tercih edilir. Uykuluk denen kısım hayvanın göğüs kafesinin üst kısmında bulunan timus ve pankreas bölgelerindeki bazı salgı bezlerinden oluşur.
eeeee canım burdan nereye varacaksın anlamadım ben şimdi
kanka aslında biyere varmak değildi amacım ama bu yazıyı okuduktan sonra kimse uykuluk falan yemez bence hehe salgı bezimi yedirticeksiniz millete hehe
Maç cumartesi günü olacakmış bu yüzden bir engelim kalmadı. Allah izin verirde nasip olursa bu buluşmaya bende katılmak isterim
Ben mac sabahından giriyorum kampaLa maç pazar olsa ne olcak maç 8de
Ben mac sabahından giriyorum kampa
Şu an 19 yaşımdayım. Ben bu yaşıma kadar hep görürdüm kafelerin üzerinde uykuluk yazısını ve yemek yedikten sonra uyumak kestirmek için yerler var sanıyordum Utanıyorum kendimden Ama bilmemek değil öğrenmemek ayıpvalla bilmiyorum ilkkez duydum
düzeltme:Uykuluk bir sakatat olup özellikle İstanbul'un Sütlüce semti ile anılır. Özellikle temsilcisi olarak Dilara Bektaş gösterilmektedir. Uykuluk kuzu ve danalardan çıksa da, en çok süt kuzusu tercih edilir. Uykuluk denen kısım hayvanın göğüs kafesinin üst kısmında bulunan timus ve pankreas bölgelerindeki bazı salgı bezlerinden oluşur.