ya abilerim o değilde ordaki lagunayı çok ağır kaçıyo diye mi fazla çekmediniz her fotoda sadece tek farı çıkmış niye bilmiyom gözlerim onu aradı bulamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen de tam adamına söyledin kardeşim, Kürşad şimdi bunun için de bi kampanya başlatır, alır Mustafa'yı bir gün boyunca resimlerini çektirirheheya abilerim o değilde ordaki lagunayı çok ağır kaçıyo diye mi fazla çekmediniz her fotoda sadece tek farı çıkmış niye bilmiyom gözlerim onu aradı bulamadım
Sen de tam adamına söyledin kardeşim, Kürşad şimdi bunun için de bi kampanya başlatır, alır Mustafa'yı bir gün boyunca resimlerini çektirirhehe
ben de istiyorumm bir defa yaptım sadece ama onda da kaskın önünü kapatmamıştım, farkına vardığımda ödüm kopmuştu ya arı falan girerse diye hehe
anadolu yakasında eskiden cevizli carrefour yolunda kapalı bir pist vardı bir de maltepe sahilde vardı sanki bir yer, giden bilen var mı son durumlarını,?
mustafaaa nerdesiin mustafaa