Uğur çok zorlamışsın ama arabayı değil kendini...hehehehe
Eline sağlık Mustafa...
Eline sağlık Mustafa...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğur çok zorlamışsın ama arabayı değil kendini...hehehehe
Eline sağlık Mustafa...
allah ne verdiyse vurmadığım adam kalmadı verdiğim 20tl yi arabadan fazla fazla çıkardım
ben de istiyorumm bir defa yaptım sadece ama onda da kaskın önünü kapatmamıştım, farkına vardığımda ödüm kopmuştu ya arı falan girerse diye hehe
anadolu yakasında eskiden cevizli carrefour yolunda kapalı bir pist vardı bir de maltepe sahilde vardı sanki bir yer, giden bilen var mı son durumlarını,?
:soru
lunaparka alsaydık çarpışan arabalara, ciddi kazalar olabiliyor bunlarda, hatta bir kızın saçları takılıp çok ciddi sorunlar olmuştu, bir de sakatlanma olabiliyor omurgada çarpma olduğunda:slc
ben de istiyorumm bir defa yaptım sadece ama onda da kaskın önünü kapatmamıştım, farkına vardığımda ödüm kopmuştu ya arı falan girerse diye hehe
anadolu yakasında eskiden cevizli carrefour yolunda kapalı bir pist vardı bir de maltepe sahilde vardı sanki bir yer, giden bilen var mı son durumlarını,?
:soru
lunaparka alsaydık çarpışan arabalara, ciddi kazalar olabiliyor bunlarda, hatta bir kızın saçları takılıp çok ciddi sorunlar olmuştu, bir de sakatlanma olabiliyor omurgada çarpma olduğunda:slc
o değilde benim hatunun içinde kalmış biz nezaman gideceğiz diyoBizden öneceki grupta bir kız vardı
önceleri sakin sakin gidiyordu sonra bi baktım yanlamaya başlamış hehe hehe
Yakında istanbul tayfa da patlatır bi go kart buluşması.
Bizden öneceki grupta bir kız vardı
önceleri sakin sakin gidiyordu sonra bi baktım yanlamaya başlamış hehe hehe
ben de sadece ikimiziz pistte diye böyle sakin gidicez sanmıştım baktım erkek arkadaşım tur bindiriyor yarış havasına girmiştim hehe
neyse hacı apla enişteyide al gel RFC bayanları olarak size bi turnuva düzenleyelim
hız sever bayanlar var burada baş harfi H ben çarpmama garantisi isterim ona göre çarpan yanar çıkarhehe