17 Temmuz Bursa GO KART buluşması

Adam dinlemiyor ki bizi, yazıyor babam yazıyor. Bi teklifte bulunduk, teşekkür bile etmedicenker

ahaha aip edion valla utku hocam yav allah gani gani razı olsun:) Patronla uğraşıoz adam sabah işe giriş çıkış saatlerini aylık döküm almış öttürdü hepimizi az önce:) :) o yüzden malesef erken çıkma gibim lüksüm olmayacak 18.12 metrosuna binsem 40dakka da anca gelirim osmangaziye ondan uymuyor bana malesef:S

ahaha aip edion valla utku hocam yav allah gani gani razı olsun:) Patronla uğraşıoz adam sabah işe giriş çıkış saatlerini aylık döküm almış öttürdü hepimizi az önce:) :) o yüzden malesef erken çıkma gibim lüksüm olmayacak 18.12 metrosuna binsem 40dakka da anca gelirim osmangaziye ondan uymuyor bana malesef:S

Anlaşın işte aranızada :D

valla bu gidişle çamura yatacak gibim duruyorum ben

abi fiziksel şartlarda imkansızlaşıyor gitgide umudum var hedefim yüksek ama tam karşımda da oturan patronum va:D

malesef gelemedim bu akşam, iş yerinde mesai kitlediler :S anca evin yolunu bulabiliyorum. sözde vermiştik .S kusura bakmayın arkadaşlar...

malesef gelemedim bu akşam, iş yerinde mesai kitlediler :S anca evin yolunu bulabiliyorum. sözde vermiştik .S kusura bakmayın arkadaşlar...

Önemli değil artık bir dahaki sefere.
Yolunu gözledik ama

Arkadaşlar harika bir akşamdı ben erken ayrılmak zorunda kaldım ama yaşadıklarımıza değdi.
Go kart harikaydı

aynen go kart on numaraydı.. Düpüm olmadığı için biraz yavaş kaldım ama öfkemi her türlü gösterdim:D:D:

Resimler nerde stickerlı araç resimleri görmek istiyorum..:aytuğ

Geri