17 Temmuz Bursa GO KART buluşması

Valla ben anlamadım seni; öğrenciyken benzinli V6'ya biniyordun, iş hayatına atıldın, tüplü V6'ya biniyorsun, hem para kazanıyorsun hem km.de 25 Kr yakıyorum diyorsun hem de sponsooor diye bağırıyorsun:D Bin o zaman 1.2 benzinliye, ne sponsora ihtiyacın kalır ne de düpe:eyv

yok ozaman tükan vardı bizim para basıoduk sıkıntı yoktu:):) Kafaya koydum versinler 25bin hemen vericem 0 araca giricem:)

Akşam bi olsun hele du bakalım.
Gaşınma fazla hehe

zuhaha zaaaar zaten sallamıo beni yönetim gari cevap bilem vermiiler:)

37995_139568889416063_374423_n.jpg

Günaydın günceli :eyv

la oğlum bak gittt:sinirli hehe :silah :loll

ben diyorum yönetimde iş yok kazan kaldırıp ulufe isteyek ulufe çıkmaz ise yönetimi ele geçirek

ahaha bizim diğer bi site vardı dur onlarla bi görüşem belkim transfer ücreti neyim goparırık:):):):) :deli

zuhaha zaaaar zaten sallamıo beni yönetim gari cevap bilem vermiiler:)

KürşaD kaç gün banlanmak istiyorsun en az 7 gün üstüne istediğin kadar artırabilirsin...:)

KürşaD kaç gün banlanmak istiyorsun en az 7 gün üstüne istediğin kadar artırabilirsin...:)

adresim hacklenmiş abi bunlar tamamen beni karalama politikaları üstümden siyaset yapıp pirim kazanmaya çalışıyorlar düpümü kıskananlar var.. Toplum içinde isim verip rencide etmek istemiyorum ama şüphelendiğim Bİr MST ci var :D

adresim hacklenmiş abi bunlar tamamen beni karalama politikaları üstümden siyaset yapıp pirim kazanmaya çalışıyorlar düpümü kıskananlar var.. Toplum içinde isim verip rencide etmek istemiyorum ama şüphelendiğim Bİr MST ci var :D

Oğlum bak git !!!:silah
9yw16I_yoR-WxMMl3ybnhTJh30ypSl0e62PryJMcafve5EDpLg.webp

Geri