( 17 Haziran ) İstanbul'un arka bahçesi Çatalca/Yalıköy Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Aranızda olamadım maalesef ama Alper ve ailesine RFC adına bende teşekkür ederim.:bravo

Alper benim suları kargola kardeşim biz erken çıktık hehehehe

maltepe tayfası herzamanki gibi bir telas erkenden kactılar:D

Alper benim suları kargola kardeşim biz erken çıktık hehehehe
Erken çıkanlar bu jestten faydalanamadı işte,Çorlu ve İstanbul Avrupa Yakası ekibi fotoğraf çekimi için mekanda kaldı,araçların toplu resimleri çekildi,Yalı Suyun çıktığı kaynağı gezdik,çok şey kaçırdınız...kıhkıh

Erken çıkanlar bu jestten faydalanamadı işte,Çorlu ve İstanbul Avrupa Yakası ekibi fotoğraf çekimi için mekanda kaldı,araçların toplu resimleri çekildi,Yalı Suyun çıktığı kaynağı gezdik,çok şey kaçırdınız...kıhkıh

Su on numaraydı ama :eyv Biz de fotoğraflarla yetinicez artık.İyi ki erken çıktık yoksa yollarda olurduk hala :D

maltepe tayfası herzamanki gibi bir telas erkenden kactılar:D

köprü trafiği korkuttu bizi :D bizde avrupada olaydıkda kalaydık fotoğraf çekimlerine ilk başta resimler alınsaydı iyi olurdu :) ozan abi birazdan 1-2 kaç kare yüklerse eve gidince o zaman siz görün fotoğrafları :D:D

Herşey iyi hoştu yolar hariç, Alper'e ve aiesine teşekkürler...
Bizim gibi raba meraklılarının en son gideceği yeri seçmişiz bir daha bilediğim yere gitmek mi asla...
Dönüşte saolsun orda birisi yol tarif ettide yolun yarısından sonrasını rahat rahat geldik..

Herşey iyi hoştu yolar hariç, Alper'e ve aiesine teşekkürler...
Bizim gibi raba meraklılarının en son gideceği yeri seçmişiz bir daha bilediğim yere gitmek mi asla...
Dönüşte saolsun orda birisi yol tarif ettide yolun yarısından sonrasını rahat rahat geldik..

Çatalcadan sağa dönüp temden mi geldiniz biz öyle gittik çok rahattı diğer yola göre

Geri