( 17 Haziran ) İstanbul'un arka bahçesi Çatalca/Yalıköy Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Bi buluşma daha sonlandı demek... biliyordum yolların bozuk olduğunu... hayırlısı...

Çok güzel bir gün geçirdik bir kaç aksaklıklar oldu yollar aşırı bozuktu istanbuldan gelenler diğerlerine göre daha rahat gelmiş ama yol konusunda canı sıkıldı herkesin... Mekan,ilgi alaka,hizmet her şey çok çok harikaydı emeği geçen başta Alper olmak üzere,ailesine,katılan herkese teşekkür ederiz.Çok memnun kaldık ne kadar teşekkür etsek az olur...

yer mekan hazırlıklar cok guzeldi emegi gecenlere tesekkurler
yanlız yolda son 15 20 km bayabir zorluk cektik 6-7 arac olarak
sizmdi baktım haritadanda gole 7-8 km kala paralel diger yola girmisiz 1km kadar daha acıktan orda bulunan ufak bir gölün etrafından dolanarak gelmisiz yol gercekten safari için yapılmıs desek az hos dogru yoldanda gelsek oda aynı yapıdaymıs sadece 4-5 km kısalırdı yol
defalarca arabanın altını vurduk kangoolar bile zorlandı oderece bir yoldu
sonunda bir sekilde asfalta cıktık mekana geldik ama gercekten özellikle basık araclarda ne alt kaldı ne karter ne ön takım ne egsoz
dönüşte yolu yaklasık 15 -20 km uzatarak döndük ama o yolda yer yer bozuktu faka diger yola gore otoban gibiydi
bunada bir macera diyecegiz artık ilerde anarız:D

sen yolu gör yolu vidyo cektiler inanamıcaksın:D
tozdan millet yagmursuz havada silecek actı:D
tozu bırak bildigin taş ocagı gibi yol :D
ben severim bole yolları ama bu arabayla degil:D

İstanbul'dan gidişte yol bozuk olsada bizi zorlayacak şekilde değildi,70-80 kilometrenin altına inmedik,sadece Yalıköy'den tesislere inenyolda biraz boukluk vardı,o kadarına da razı olmalıyız.
Mekan harikaydı,yemekler harikaydı,hazırlık on numaraydı,Yalı Su çalışanlarına,sahibi Abdullah Bey ve eşine,Alper'e sonsuz teşekkür ederim,izzet-i ikram had safhadaydı,dönerken bile her araca 1 koli su vererek yolda serinlememizi sağlaması ayrı bir incelikti...:eyv
Son olarak bu uzun mesafeli piknik organizasyonuna katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim,yeni üyelerimizle de tanışma fırsatımız oldu,ayaklarına sağlık...:eyv

Alper'e babası Abdullah abiye ve diğer tüm mekanda bulunanlara tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, ulaşana kadar zorluk çektik ama gerisi gayet iyiydi.Ama dönüşte bir uykumuz geldi ki sormayın, arabayı babama vermek zorunda kaldım, Alper sulara bişey mi kattınız kardeşim hehe

sen yolu gör yolu vidyo cektiler inanamıcaksın:D
tozdan millet yagmursuz havada silecek actı:D
tozu bırak bildigin taş ocagı gibi yol :D
ben severim bole yolları ama bu arabayla degil:D
​ben biliyorum o yolları.. tam karşısıda kıyıköy zaten karadenize bakar.:eyv

Geri