17.06.2012 Yalıköy buluşması Bendeki resimler....

aynen yaaa çok korktum patladı mı diye ama neyse ki sadece indirilmiş... artık o indirene de hürmetlerimi(!) sundum :))
tekrar hoşbuldum :)

Hangi ara lastik indi. Dükkana geldiğinizde sağlamdı sanki

aynen yaaa çok korktum patladı mı diye ama neyse ki sadece indirilmiş... artık o indirene de hürmetlerimi(!) sundum :))
tekrar hoşbuldum :)

yanlız o indirende sibop kapağını çıkartıp tekrar takmasa çok enteresan :D

Hangi ara lastik indi. Dükkana geldiğinizde sağlamdı sanki
ay ben valla farketmedim ki başta dükkandan çıktıktan sonra farkettiler sağ arka lastik inmiş... yolda gördüler sağolsunlar da şişirdik bi benzinlikte...

ay ben valla farketmedim ki başta dükkandan çıktıktan sonra farkettiler sağ arka lastik inmiş... yolda gördüler sağolsunlar da şişirdik bi benzinlikte...

Sorunsuz halledilebildiğine sevindim.

Selamlar herkese, Damla ben bu arada nickten tanımayabilirsiniz. bu buluşma vesilesiyle artık forumda daha aktif olmak niyetindeyim. Gördüğünüz gibi 3-4 tane mesajım var henüz artık mazur görün :)

fotolar çok güzel olmuş teşekkürler Devran emeğine sağlık :) bu arada benim katıldığım ilk buluşmaydı ve çok keyif aldım. Alper ve ailesine kocaman teşekkürler çok iyi ağırladılar bizi :)

arabalara pis diyen arkadaşlar, siz de zahmet edip o yollardan gelseydiniz arabanız kesin temiz kalırdı! hahaha

Teşekkürler.. Sizinde ayağınıza sağlık... :kahve

Ayağınıza sağlık :eyv

Geri