yanlız burdan çamur kardeşime sesleniyorum .... OOO ARACIIII YIKAAAAATTTTTT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baktım iki araba zor geçiyor yeşilde aradan daldım bende nerden bileyim çekim yaptığını saol kardeşim çekmiş kadar oldun..Halil abi sen hakkaten nerdesın yaa birdahakine senın ıcınde bırseyler yaparım söz..
baktım iki araba zor geçiyor yeşilde aradan daldım bende nerden bileyim çekim yaptığını:d saol kardeşim çekmiş kadar oldun..
Selamlar herkese, Damla ben bu arada nickten tanımayabilirsiniz. bu buluşma vesilesiyle artık forumda daha aktif olmak niyetindeyim. Gördüğünüz gibi 3-4 tane mesajım var henüz artık mazur görün
fotolar çok güzel olmuş teşekkürler Devran emeğine sağlık bu arada benim katıldığım ilk buluşmaydı ve çok keyif aldım. Alper ve ailesine kocaman teşekkürler çok iyi ağırladılar bizi
arabalara pis diyen arkadaşlar, siz de zahmet edip o yollardan gelseydiniz arabanız kesin temiz kalırdı! hahaha
Selamlar herkese, Damla ben bu arada nickten tanımayabilirsiniz. bu buluşma vesilesiyle artık forumda daha aktif olmak niyetindeyim. Gördüğünüz gibi 3-4 tane mesajım var henüz artık mazur görün
fotolar çok güzel olmuş teşekkürler Devran emeğine sağlık bu arada benim katıldığım ilk buluşmaydı ve çok keyif aldım. Alper ve ailesine kocaman teşekkürler çok iyi ağırladılar bizi
arabalara pis diyen arkadaşlar, siz de zahmet edip o yollardan gelseydiniz arabanız kesin temiz kalırdı! hahaha
F/Kangoo'nun bagajında pompa hazır bekliyordu...aynen yaaa çok korktum patladı mı diye ama neyse ki sadece indirilmiş... artık o indirene de hürmetlerimi(!) sundum )
tekrar hoşbuldum