16 Ekim Çorlu Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CenKeRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok abi bilgi işlem :D Ama fena pazarlama yeteneğim vardır :D

Arkadaşlar bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ama Anadolu ve Avrupa yakası buluşma yerlerini belirtelim, ayrıca aracı ile gelemeyecek arkadaşlar için aracını paylaşacaklar belirlensin...Zaman çabuk geçiyor, kimseyi ortada bırakmayalım...

herkes yancısını biliyordur zaten evren sadece buluşma noktaları belirlensin , benim hangi tarafta olacağım belli olmadığından buluşma noktaları belirlensin ona göre hareket edeceğim bende..

Benim yancım Burak Dinler Paşa, Erdinç var, onu da biri almalı..:)

İstanbul ekibi toplanıp birlikte gelirlerse nerede buluşuyoruz gibi karmaşalar oluşmaz. Evren abinin dediği gibi İstanbul Ekibi buluşma yerini bir an önce ayarlayıp ona göre haraket etmeli.

Buluşma günü bir sıkıntı yada ulaşım problemi yaşarsanız beni arayabilirsiniz. Numaram ilk sayfada adımın yanında yazıyor bilginize.

Şimdi ben Anadolu Yakası için öneri getireyim...Buluşma yeri Kozyatağı Carrefour otoparkı olsun

anadolu yakasında zaten 3-4 araba var gelecek:) halil abi var ozan abi karşıda olurum belki diyor..sen varsın erdinç var okdar lnc ozanda belki gelicek...

Tamam işte, herkesle istişare edelim, belli olsun. Biz Türkler herşeyi son güne bırakmayı severiz...Şeytanı çatlatalım :P

Geri