16 Ekim Çorlu Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CenKeRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nakkaş abi ben sana bi yancı versem olur mu, ben ve iki yancım daha geliyoruz.İki kişi VE RS'e binicez biride senin arabaya binsin:D
Bende sefaköydeyim bu arada :)

Olur tabi ya yancı boşluğumuz var şuan arkadaşın gelirse 3 kişi oluyoruz. Serhat yılmaz da gelirse bizle 15 liradan güzel güzel gider geliriz :halaySefaköyün ne tarafındasın :D

@serhat yılmaz
Dostum bana yancı olacaksan avcılardan geçerken alabilirim seni. Şuan araç 3 kişi oldu bir kişilik yer kaldı bilgine biletler tükenmeden alınız :byby

Olur tabi ya yancı boşluğumuz var şuan arkadaşın gelirse 3 kişi oluyoruz. Serhat yılmaz da gelirse bizle 15 liradan güzel güzel gider geliriz :halaySefaköyün ne tarafındasın :D

@serhat yılmaz
Dostum bana yancı olacaksan avcılardan geçerken alabilirim seni. Şuan araç 3 kişi oldu bir kişilik yer kaldı bilgine biletler tükenmeden alınız :byby
Söğütlüçeşme denen çekmecenin en lanet yerindenim :D

:D Biliyorum söğütlüçeşme yi iyi gene kanarya da değilsin :D Yoksa yancı da almazdım arkadaşlarını hehe
Arkadaşlar tepeüstünde oturuyor, Allah'a şükür buranın insanlarından değilim öylede saymıyorum kendimi :)

Anladım anladım :), evet 1 kişi geliyor seninle abi diğerinide ben alıyorum yanıma sonra ver elini Çorlu inş. :D

Hadi bakalım o zaman son 1 yancı günceli :halay

Evet yokmu YN sport ile yolculuk yapmak isteyen :halay

Şartlar hala geçerlidir :cool:

Çorluda buluşma var ama ben gidemiyorum mu diyorsunuz? :(
Dizel araçlarla yolculuk zevkli geçmiyor benzinli bir araca yancı olmak lazım mı diyorsunuz? :(
Yolda emekli sıtayla gitmekle yol bitmez biraz heyecan lazım millete salça olmak lazım mı diyorsunuz? :(
Şahinlen doğanlan işim olmaz ben OZ Supertourismo WRC jantlı bir clio sport mu istiyorum diyorsunuz ? :(
O zaman doğru yerdesiniz.. :cool:

Veee sonunda bekleyen Yancılara müjdeee :halay
Evet yanlış duymadınız Avrupa yakasından YN Sport' ta çorluya gidiyor Yancı' lara duyrulur. :halay Yol boyunca YN Sport' un vereceği hizmetler; :beer

SLC' yi yancılarıyla beraber yolda çamaşır ipi sıtayla yapmak hehe
Diğer gelen araçlara salça olmak :cool:
Canon eos 40D sponsorluğunda profesyonel fotoğraflanarak bu harika anı ölümsüzleştirmek :D
YN Sport içinde fifth gear redline şöleni :bravo

Şirket hattımdan sevdiklerinizle doya doya yol boyunca ücretsiz konuşmak, internete bağlanmak ;)
Toprak parkurda VE RS denk gelirse arkamıza alıp VE RS' i önden görme, fotoğraf çekme ve arka camdan dalga geçerek el sallama fırsatı hehe

Yol boyunca mahalli ralli pilotundan ileri sürüş teknikleri, Ekonomi modu, Yarış modu, Viraj teknikleri, Heel and toe, Left food braking, powerslide, scandinavian flick, limited braking ve birçek tekniği öğrenme fırsatı :halay

Bu fırsatlar kaçmaz :halay kampanyamız sınırlı sayı ile mevcuttur tükenmeden katılınız :bravo

294820_10150444089207678_766107677_11094721_65199385_n.jpg

Araçta son bir kişilik yer kalmıştır. 4 kişiyi tamamladığımız takdirde yancı başına 15tl yakıt ücreti alınacaktır. Bu doyasıya eğlenceyi kaçırmayın :halay

Tufan sen pazarlamacı mısın...:D

Geri