16 Ekim Çorlu Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CenKeRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hem yancılara özel süprizlerim olcak 200 Km üzeri hızlara 1-2 kere çıkma şansı yakalancak

Clio Rs ile seyahat etme sanşı

Türkiyede 30 tane olan bir araba paha biçilmemesi lazım :D

Güzel pazarlıyorum sanırımn :D
Kafa ütüleme SLC:D seni daha önce nerelere götürdüm ona say al yanına yancıları...:)
tahtel gelmiyormu ve rs otoyolda yakalama fırsatını geri mi tepiyor :)

tahtel anca denizaltı kovalasın:D
Tahtel bu fıratı kaçırmaz bende...:D

mangal yapılacaksa program belirle cenker saat 12 den önce geliriz zaten o saat çok geç olur hangi saate nerde olacağız ve et tavuk sucuk herneyse bizmi alıp geliyoruz ordanmı alacağız v.s

bu arada megane fu eren kardeşimde ayarlayabilirse gelecek...

Abi Sizin Öneriniz Varmı Hani Şu Olsun Bunu Yapalım Dediğiniz Ona Görede Hareket Edebiliriz?

ev sahibi sensin nasıl istersen öyle ayarla işte ama çok geç saate kalmayalım eve :eyv.saat saat ayarlarsan sapma olmaz kolay kolay...

12.00 Buluşma Saati
13:00 Organizasyon Alanına Konvoy ile gidiş
14:30 Organizasyon Alanından Ayrılış Mangala Geçiş

Malzemeleri Çorlu Kipadan Alırız Abi Bu Plan Size Uygun Mu ?

Buluşma saatimiz 12:00. İstanbul'dan Çorlu'ya girişte Orion AVM'ini herkes bilir. Hemen yanında Emniyet Müdürlüğü var onun hemen yanında da Kipa AVM bulunuyor. Bizim buluşma yerimizi Kipa Açık Otoparkıdır. Saat 12'de buluşma yerimizdir. İlerleyen günlerde buluşma yerinin detaylı fotografları eklenecektir. Mangal için gerekli olan malzemeleri buradan KİPA AVM'den alabiliriz. Bu konuda sıkıntı olmasın hep birlikte ihtiyaçlar alınır. Burdan (KİPA AVM'den) saat 13:00 gibi Tekirdağ Tuning'in organizasyon yapacağı buluşma alanına hep birlikte haraket edicez. Burdan 14:30 gibi ayrılmayı düşünüyoruz. Mangal etkinliğimiz için yakın bir Güzargahtaki Çorlu Hava Alanı yakınlarındaki Çorlu Belediyesi Esetçe Piknik Alanına gidilecek. Saat 4-5 civarıda buluşmayı sonlandırırız diye düşünüyorum. Saatler benim tahminimdir o anki duruma göre değişecek tabiki.

12.00 Buluşma Saati (KİPA AVM)
13:00 TEKİRDAĞ TUNİNG Organizasyon Alanına Gidiş
14:30 Organizasyon Alanından Ayrılış Piknik Alanına Geçiş

ee 12 bizim için çok geç biz daha erken geliriz bence .....

Geri