30 Eyl 2011 #31 SERHAT YILMAZ Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2010 Mesajlar 872 Tepkime puanı 0 Puanları 0 SLC' Alıntı: Ne kadar çıkma yapabilirsin Serhat VİP üyesin yaparsın güzellik Genişletmek için tıkla ... şimdi bu araba ben olsam da gitcek olmasam da dimi hehe sigara olarak olabilir ödeme ya da biakç kadeh bişe hehe
SLC' Alıntı: Ne kadar çıkma yapabilirsin Serhat VİP üyesin yaparsın güzellik Genişletmek için tıkla ... şimdi bu araba ben olsam da gitcek olmasam da dimi hehe sigara olarak olabilir ödeme ya da biakç kadeh bişe hehe
30 Eyl 2011 #32 SLC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Eğerki maddi durum el vermezse götürmem tabi bakma sen bana Bende eğerki durumları ayarlayamazsam yancı statüsünde gitmeye çalışcam 15-20 lik çalışırsa 2 yancı olursa herkez 15 bile verse araba gidip gelir çok rahat
Eğerki maddi durum el vermezse götürmem tabi bakma sen bana Bende eğerki durumları ayarlayamazsam yancı statüsünde gitmeye çalışcam 15-20 lik çalışırsa 2 yancı olursa herkez 15 bile verse araba gidip gelir çok rahat
30 Eyl 2011 #33 SLC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Hem yancılara özel süprizlerim olcak 200 Km üzeri hızlara 1-2 kere çıkma şansı yakalancak Clio Rs ile seyahat etme sanşı Türkiyede 30 tane olan bir araba paha biçilmemesi lazım Güzel pazarlıyorum sanırımn
Hem yancılara özel süprizlerim olcak 200 Km üzeri hızlara 1-2 kere çıkma şansı yakalancak Clio Rs ile seyahat etme sanşı Türkiyede 30 tane olan bir araba paha biçilmemesi lazım Güzel pazarlıyorum sanırımn
30 Eyl 2011 #34 TRSemih Semih Yağıbasan-Ankara, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Şub 2011 Mesajlar 5,583 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 39 iyi eğlenceler şimdiden..
30 Eyl 2011 #35 SERHAT YILMAZ Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2010 Mesajlar 872 Tepkime puanı 0 Puanları 0 SLC' Alıntı: Hem yancılara özel süprizlerim olcak 200 Km üzeri hızlara 1-2 kere çıkma şansı yakalancak Clio Rs ile seyahat etme sanşı Türkiyede 30 tane olan bir araba paha biçilmemesi lazım Güzel pazarlıyorum sanırımn Genişletmek için tıkla ... tamam bişeler ayarlamaya çalışırım bizde öğreniciyiz biliyosun hehe
SLC' Alıntı: Hem yancılara özel süprizlerim olcak 200 Km üzeri hızlara 1-2 kere çıkma şansı yakalancak Clio Rs ile seyahat etme sanşı Türkiyede 30 tane olan bir araba paha biçilmemesi lazım Güzel pazarlıyorum sanırımn Genişletmek için tıkla ... tamam bişeler ayarlamaya çalışırım bizde öğreniciyiz biliyosun hehe
30 Eyl 2011 Konuyu Başlatan #36 CenKeRS Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 557 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 VE Geliyorsa ToNy' De Gelir qw SLC' Alıntı: Hem yancılara özel süprizlerim olcak 200 Km üzeri hızlara 1-2 kere çıkma şansı yakalancak Clio Rs ile seyahat etme sanşı Türkiyede 30 tane olan bir araba paha biçilmemesi lazım Güzel pazarlıyorum sanırımn Genişletmek için tıkla ... Yaz Beni Clio RS için Önce İstanbul'a Geliyorum Ordan Çorlu'ya Senle Geleyim Bari Ama 5. Vites Devir Kesme İsterim hehe
VE Geliyorsa ToNy' De Gelir qw SLC' Alıntı: Hem yancılara özel süprizlerim olcak 200 Km üzeri hızlara 1-2 kere çıkma şansı yakalancak Clio Rs ile seyahat etme sanşı Türkiyede 30 tane olan bir araba paha biçilmemesi lazım Güzel pazarlıyorum sanırımn Genişletmek için tıkla ... Yaz Beni Clio RS için Önce İstanbul'a Geliyorum Ordan Çorlu'ya Senle Geleyim Bari Ama 5. Vites Devir Kesme İsterim hehe
30 Eyl 2011 #37 SLC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Talebe göre yancı fiyatlarını arttırabilirim bu hakkım gizlidir...
30 Eyl 2011 #38 SERHAT YILMAZ Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2010 Mesajlar 872 Tepkime puanı 0 Puanları 0 hehe ben o zaman 93 model skodayı garajdan çıkartiyim onla gelim kapısak mı 1.3 75 bg hehe
30 Eyl 2011 #39 16-UğUR-55 Uğur Kaymak, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 2,572 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Olm bu çorlu çok uzakmış Taa bursadan yollara düşecez Google Amcadan baktım şimdi. Tereddüte düştüm bak yaa! Nasıl karşılanacağımız nasıl ağırlanacağımız önemli. Gidip AVM otoparkında çörekleneceksek olmaz CENKER duydun mu??
Olm bu çorlu çok uzakmış Taa bursadan yollara düşecez Google Amcadan baktım şimdi. Tereddüte düştüm bak yaa! Nasıl karşılanacağımız nasıl ağırlanacağımız önemli. Gidip AVM otoparkında çörekleneceksek olmaz CENKER duydun mu??
30 Eyl 2011 #40 SLC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Gerekirse Sen bir gün evvelden gelirsin Uğur emmi veya bir hafta önce veya sonrası gibi gelirsin Sana kapımız her zaman açık İstanbuldan Çorlu 100 Km bu arada
Gerekirse Sen bir gün evvelden gelirsin Uğur emmi veya bir hafta önce veya sonrası gibi gelirsin Sana kapımız her zaman açık İstanbuldan Çorlu 100 Km bu arada